J2US: Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα τραγουδήσει Αλίκη Βουγιουκλάκη

15:46 - 13/12/2020

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα κάνει ακόμη μια guest εμφάνιση στο J2US και θα τραγουδήσει Αλίκη Βουγιουκλάκη.Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την συμμετοχή στο J2US. Έτσι, ο γνωστός hairstylist αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει και στο επόμενο live του J2US, την ερχόμενη Πέμπτη που είναι αφιερωμένο στον Ελληνικό Κινηματογράφο. «Θα είμαι και την Πέμπτη στον “Ελληνικό Κινηματογράφο”. Θα ήθελα και την Έφη Σαρρή να είναι μαζί μου, αλλά αν ήταν μαζί μου, θα ήταν σαν να μην φύγαμε ποτέ. Εγώ κάνω guest εμφάνιση τώρα», εξήγησε για την παρτενέρ του στο celebrity talent show του. Επίσης, αποκάλυψε και ποιο τραγούδι θα πει, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το styling και το

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά