Η συγκλονιστική ανάρτηση Παθολόγου από το Ερρίκος Ντυνάν: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός – Συγκλονίζει ανάρτηση παθολόγου: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο καθηγητής και διευθυντής της Γ. Παθολογικής κλινικής ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κορονοϊός – Συγκλονίζει ανάρτηση παθολόγου: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣυγκλονίζει ανάρτηση γιατρού: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
«Χωρίς πνευμονολόγο... Πάρα πολλοί ιατροί ασθενείς με covid, ταυτόχρονα. Επιστρατευμένες όλες οι ειδικότητες του νοσοκομείου. Τι μπορούν όμως να προσφέρουν στην βαριά πνευμονία του covid ιατροί μη σχετικών ειδικοτήτων; Κάνουν ό,τι μπορούν με αγάπη, φιλότιμο και αυτοθυσία πολλές φορές. Δεν αρκεί όμως. Φανταστικοί οι ειδικευόμενοι όλων των ειδικοτήτων. Ανεκτίμητη η προσφορά τους», αναφέρει ο Παθολόγος του «Ερρίκος Ντυνάν»
Διαβάστε το στο in.grΚοροναϊός : «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
«Χωρίς πνευμονολόγο… Πάρα πολλοί ιατροί ασθενείς με covid, ταυτόχρονα. Επιστρατευμένες όλες οι ειδικότητες του νοσοκομείου. Τι μπορούν όμως να προσφέρουν στην βαριά πνευμονία του covid ιατροί μη σχετικών ειδικοτήτων; Κάνουν ό,τι μπορούν με αγάπη, φιλότιμο και αυτοθυσία πολλές φορές. Δεν αρκεί όμως. Φανταστικοί οι ειδικευόμενοι όλων των ειδικοτήτων. Ανεκτίμητη η προσφορά τους», αναφέρει ο Παθολόγος του «Ερρίκος Ντυνάν»
Διαβάστε το στο tanea.grΚορονοϊός – Συγκλονίζει ανάρτηση παθολόγου: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο καθηγητής και διευθυντής της Γ. Παθολογικής κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος. Με ανάρτηση του στα social media o καθηγητής, που εργάστηκε εθελοντικά για οκτώ ημέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης, περιγράφει τα όσα έζησε, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει παθολόγος για τον κορονοϊό – Σώσε με γιατρέ, έχω μικρά παιδιά να ζήσω!
Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του διευθυντή της Γ. Παθολογικής κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν», Αντώνης Δημητρακόπουλος για τον κορονοϊό. Με ανάρτηση του στα social media o καθηγητής, που εργάστηκε εθελοντικά για οκτώ ημέρες στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Κατερίνης, περιγράφει τα όσα έζησε, «στις πιο πυκνές ιατρικές ημέρες και ώρες της ζωής του». Οι περιγραφές που δίνει ο κ. Δημητρακόπουλος μοιάζουν με ανταπόκριση από εμπόλεμη ζώνη. «90 νοσηλευόμενοι ασθενείς καθημερινά, 140 συνολικά. Δεκάδες θάνατοι. Συνεχείς διασωληνώσεις. Ένα μεσημέρι δώσαμε 7 εξιτήρια, το απόγευμα τα κρεβάτια τους ήταν πάλι γεμάτα» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook. Και προσθέτει:
Διαβάστε το στο spoilersΚορονοϊός – Συγκλονίζει ανάρτηση παθολόγου: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
Κορονοϊός – Συγκλονίζει ανάρτηση παθολόγου: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
13/12/2020
Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο καθηγητής και διευθυντής της Γ. Παθολογικής κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος. Με ανάρτηση του στα social media o καθηγητής, που εργάστηκε εθελοντικά για οκτώ ημέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης, περιγράφει τα όσα έζησε, «στις πιο πυκνές ιατρικές ημέρες και ώρες της ζωής του».
Οι περιγραφές που δίνει ο κ. Δημητρακόπουλος μοιάζουν με ανταπόκριση από εμπόλεμη ζώνη. «90 νοσηλευόμενοι ασθενείς καθημερινά,
Διαβάστε το στο filathlos.grΚορονοϊός: Συγκλονίζει παθολόγος του «Ερρίκος Ντυνάν» – «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά»
Μια περιγραφή της κατάστασης για το τι συμβαίνει μέσα στα νοσοκομεία, έδωσε με τον πιο γλαφυρό τρόπο το Αντώνη Δημητρακόπουλος, παθολόγος στο «Ερρίκος Ντυνάν». Ο καθηγητής και διευθυντής της Γ. Παθολογικής κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος εργάστηκε εθελοντικά για οκτώ ημέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης και περιγράφει τα όσα έζησε, «στις […]
The post Κορονοϊός: Συγκλονίζει παθολόγος του «Ερρίκος Ντυνάν» – «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΚορωνοϊός – Συγκλονίζει ανάρτηση παθολόγου: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω!»
Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο καθηγητής και διευθυντής της Γ. Παθολογικής κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος. Με ανάρτηση του στα social media o καθηγητής, που εργάστηκε εθελοντικά για οκτώ ημέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης, περιγράφει τα όσα έζησε, […]
Διαβάστε το στο dete.gr