Κορωνοϊός: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα…» - Ο Μόσιαλος πόσταρε Τσουκαλά για το εμβόλιο (Video)

10:28 - 13/12/2020

ΕΛΛAΔΑ  Ένα ασυνήθιστο μήνυμα για την αναγκαιότητα  του εμβολίου έστειλε ο καθηγητής του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον νέο κορωνοϊό.  Ο Ηλίας Μόσιαλος χρησιμοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook βίντεο με τον Τάκη Τσουκαλά και σχολίασε: «Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια». Πρόκειται για το διάλογο του Τσουκαλά με τηλεθεατή της εκπομπής, αρνητή των εμβολίων.  «Ό, τι πει η επιστήμη, εγώ δεν ξέρω, δεν θα πω εγώ μην το κάνετε, δεν θα βάλω κανέναν σε κίνδυνο, για ποιο λόγο να το πω εγώ; Αυτό το ξέρει ο επιστήμονας, ο γιατρός… Πρέπει να κάνω εμβόλιο για να μπω στο ‘’Καραϊσκάκης’’, να ταξιδέψω στο εξωτερικό, στο Μάντσεστερ, στο Λίβερπ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)