Άρης Σερβετάλης: Είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν το εμβόλιο
10:25 - 13/12/2020
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο Άρης Σερβετάλης και μεταξύ όσων εξομολογήθηκε,αναφέρθηκε στην πανδημία και το πώς περνά τον χρόνο του εν μέσω καραντίνας. «Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές. Την καραντίνα την περνάω σπίτι με ηρεμία και περισυλλογή». Μάλιστα,αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού». «Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου μου άρεσε το ότι ήρθα σε επαφή με τη ζωή ενός
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σερβετάλης: «Μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία – Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»
Στην τελευταία ταινία της Γελένα Πόποβιτς «The man of God» («Ο άνθρωπος του Θεού»), ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου. Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στη Μαριάνθη Κουνιά, μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη του στονΘεό. «Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΆρης Σερβετάλης: “Οι εκκλησίες θα έπρεπε να είναι ανοιχτές! Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό”
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Άρης Σερβετάλης ενσαρκώνει στην ταινία “Τhe man of God” τον Άγιο Νεκτάριο και
To άρθρο Άρης Σερβετάλης: “Οι εκκλησίες θα έπρεπε να είναι ανοιχτές! Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr