Ηλίας Μόσιαλος: O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια
07:47 - 13/12/2020
Ηλίας Μόσιαλος: Ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος εξαίρει τον γνωστό παρουσιαστή Τάκη Τσουκαλά για τη στάση του απέναντι στο εμβόλιο του κορωνοϊού.
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μόσιαλος: «O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει πιο καλά από εμένα για τα εμβόλια»
Έναν διαφορετικό τρόπο για να αναφερθεί στην αναγκαιότητα των εμβολιασμών κατά της πανδημίας του κορονοϊού επέλεξε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλίας Μόσιαλος. Ο καθηγητής επιχειρεί να περάσει το μήνυμα για τους εμβολιασμούς με τη… βοήθεια του θερμού οπαδού του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά. Συγκεκριμένα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο καθηγητής […]
The post Μόσιαλος: «O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει πιο καλά από εμένα για τα εμβόλια» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΠόσταρε Τάκη Τσουκαλά ο Μόσιαλος! “Τα λέει καλύτερα από εμένα για το εμβόλιο” (video)
Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε στο facebook ο καθηγητής της πολιτικής της υγείας Ηλίας Μόσιαλος, σχετικά με το επερχόμενο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Κι αυτό γιατί ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Πόσταρε Τάκη Τσουκαλά ο Μόσιαλος! “Τα λέει καλύτερα από εμένα για το εμβόλιο” (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤα… έσπασε η ανάρτηση του Μόσιαλου: Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα [βίντεο]
Mε έναν διαφορετικό τρόπο μίλησε για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών κατά της πανδημίας του κορωνοϊού ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος. Αποφάσισε α περάσει το μήνυμα για τους εμβολιασμούς μέσα από ένα βίντεο με τον γνωστό φίλαθλο του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά, τονίζοντας, «O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα...
The post Τα… έσπασε η ανάρτηση του Μόσιαλου: Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗλίας Μόσιαλος: Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια
Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να αναφερθεί στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού για τον κορονοϊό ο καθηγητής του LSE και εκπρόσωπος της χώρας μας στους διεθνείς οργανισμούς για τον νέο ιό Ηλίας Μόσιαλος, επικαλούμενος τον γνωστό φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά!
The post Ηλίας Μόσιαλος: Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Μόσιαλος ανάρτησε βίντεο με τον Τάκη Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια»
Η ανάρτηση του καθηγητή στο Facebook με απόσπασμα αθλητικής εκπομπής
Διαβάστε το στο lifo.grΡεσιτάλ Μόσιαλου: O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια [Βίντεο]
Ο Ηλίας Μόσιαλος χρησιμοποιεί ένα βίντεο με τον γνωστό υποστηρικτή των ερυθρόλευκων, Τάκη Τσουκαλά
Διαβάστε το στο thetoc.grΜόσιαλος: «O Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια»
Ο Ηλίας Μόσιαλος επέλεξε έναν διαφορετικό από τον συνηθισμένο τρόπο, για να αναφερθεί στην αναγκαιότητα των εμβολιασμών κατά της πανδημίας του κορονοϊού
Το άρθρο Μόσιαλος: «O Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜόσιαλος για εμβόλιο: “O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα”
Ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, σε ανάρτηση του για τον εμβολιασμό χρησιμοποιεί ένα βίντεο του Τάκη Τσουκαλά που συνομιλεί με έναν τηλεθεατή για το θέμα αυτό.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜόσιαλος για Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για το εμβόλιο» (vid)
Ο καθηγητής, Ηλίας Μόσιαλος επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει το μήνυμα του για το εμβόλιο και τον κορονοϊό και το έκανε ποστάροντας βίντεο του Τάκη Τσουκαλά..
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ - Μόσιαλος: «O Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια»
ΒΙΝΤΕΟ - Μόσιαλος: «O Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια»
13/12/2020
Ο Ηλίας Μόσιαλος επέλεξε έναν διαφορετικό από τον συνηθισμένο τρόπο, για να αναφερθεί στην αναγκαιότητα των εμβολιασμών κατά της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE επιχειρεί να περάσει το μήνυμα για τους εμβολιασμούς με τη… βοήθεια του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά!
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μόσιαλος χρησιμοποιεί ένα βίντεο με τον γνωστό υποστηρικτή των ερυθρόλευκων, Τάκη Τσουκαλά να απαντά με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σε έναν αρνητή των εμβολίων.
Διαβάστε το στο filathlos.grΜόσιαλος: «Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα για τα εμβόλια»
Ο Ηλίας Μόσιαλος με μια χιουμοριστική ανάρτηση σχολιάζει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.Ο Ηλίας Μόσιαλος θέλησε να σχολιάσει με χιούμορ το κατά πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια και ανήρτησε στα social media, ένα απόσπασμα από εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά.
Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE αναφέρει ότι «ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια» και παραθέτει το σχετικό βίντεο.
Εκεί, ο Τάκης Τσουκαλάς συνομιλώντας με τηλεθεατή της εκπομπής του που τον ρωτά για τον εμβολιασμό λέει «ό,τι πει η επιστήμη, δεν θα αμφισβητήσω εγώ την επιστήμη».
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑπίστευτο: Ο Μόσιαλος πόσταρε Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια» (vid)
Ο Ηλίας Μόσιαλος πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook βίντεο με τον Τάκη Τσουκαλά να λέει -μεταξύ άλλων- πως θα κάνει το εμβόλιο για να πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» να δει τον Ολυμπιακό. Ο Ηλίας Μόσιαλος μάς έχει συνηθίσει σε μακροσκελείς, αναλυτικές και πολύ διαφωτιστικές αναρτήσεις στο προφίλ του στο Facebook σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και τα […]
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΗλίας Μόσιαλος: O Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια
Ηλίας Μόσιαλος: Ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος εξαίρει τον γνωστό παρουσιαστή Τάκη Τσουκαλά για τη στάση του απέναντι στο εμβόλιο του κορωνοϊού.
Διαβάστε το στο