Άρης Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

11:24 - 12/12/2020

Ο Άρης Σερβετάλης, αν και πλήττεται ως καλλιτέχνης από το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων, περνάει την καραντίνα στο […] The post Άρης Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Σερβετάλης στα Παραπολιτικά: Μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία – Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Ο Άρης Σερβετάλης, αν και πλήττεται ως καλλιτέχνης από το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων, περνάει την καραντίνα στο σπίτι του...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άρης Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών για το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων και πώς περνάει τον χρόνο του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. The post Άρης Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σερβετάλης για εμβόλιο κορονοϊού: Θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνω

"Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία", είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Μου έλειψε πολύ η εκκλησία. Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Ο Άρης Σερβετάλης, αν και πλήττεται από το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων, Το άρθρο Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Μου έλειψε πολύ η εκκλησία. Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Α.Σερβετάλης: «Το εμβόλιο διαφημίζεται ως σωτηρία - Θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν»

O Άρης Σερβετάλης εμφανίζεται αντίθετος στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τονίζει ότι αν και εφόσον το κάνει θα είναι από τους τελευταίους. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη στενή σχέση που διατηρεί με την εκκλησία και η οποία είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια καθώς είναι ένας από τους καλλιτέχνες με ισχυρό θρησκευτικό αποτύπωμα. «Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σουπερμάσκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άρης Σερβετάλης. Παράλληλα, ο καλλιτέχνης τοποθετή

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άρης Σερβετάλης: «Μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία – Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Lamianow.gr Άρης Σερβετάλης: «Μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία – Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο» Στην τελευταία ταινία της Γελένα Πόποβιτς «The man of God» («Ο άνθρωπος του Θεού»), ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στη Μαριάνθη Κουνιά, μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη του στονΘεό. «Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν […] Άρης Σερβετάλης: «Μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία – Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Άρης Σερβετάλης: «Μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία – Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στη Μαριάνθη Κουνιά, μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη του στονΘεό. «Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άρης Σερβετάλης: Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο

Ο Άρης Σερβετάλης, αν και πλήττεται ως καλλιτέχνης από το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων, περνάει την καραντίνα στο σπίτι του με ηρεμία και περισυλλογή όπως προδίδει στη Μαριάνθη Κούνια και το Secret. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη στενή σχέση που διατηρεί με την εκκλησία και η οποία είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια καθώς είναι ένας από τους καλλιτέχνες με ισχυρό θρησκευτικό αποτύπωμα. «Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σουπερμάσκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» σημ

Διαβάστε το στο spoilers

Στην τελευταία ταινία της Γελένα Πόποβιτς «The man of God» («Ο άνθρωπος του Θεού»), ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου. Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στη Μαριάνθη Κουνιά, μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη του στον Θεό. «Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Ο ηθοποιός εκφράζει την άποψή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Άρης Σερβετάλης: "Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο"

"Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»

Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό» Ο Άρης Σερβετάλης, αν και πλήττεται από το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων, περνάει την καραντίνα στο σπίτι του με ηρεμία και περισυλλογή όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο Secret των “Παραπολιτικών”. “Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου μου άρεσε το ότι ήρθα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε