«Ένιωθα ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι, νόμιζα θα πεθαίνω» - Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για τη μάχη με τον κορωνοϊό (Videos)

10:43 - 12/12/2020

MEDIA  Για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό μίλησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» στον Alpha. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα συμπτώματα, τον υψηλό πυρετό, τις σκοτεινές σκέψεις και τον φόβο, αλλά και την περίοδο της νοσηλείας του. «Σε εμένα ξεκίνησε όλο αυτό με τα συμπτώματα μιας ίωσης. Στην αρχή είχα 39 πυρετό και λίγο πονοκέφαλο που εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. Μετά από λίγες μέρες όμως το πράγμα χειροτέρεψε. Την ημέρα της γιορτής μου ήμουν καλά, αλλά το βράδυ της γιορτής μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πήρα τρία παυσίπονα και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω. Με 39 πυρετό και όλες τις μυαλγίες και ο φόβο

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)