Mιχάλης Κεφαλογιάννης: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορονοϊό – “Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξεριζώνει το κεφάλι” (βίντεο)

09:39 - 12/12/2020

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Οδηγός Καλής Ζωής Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του για To άρθρο Mιχάλης Κεφαλογιάννης: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορονοϊό – “Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξεριζώνει το κεφάλι” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για τον κορονοϊό -“Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξερίζωνε το κεφάλι” βίντεο

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Οδηγός Καλής Ζωής Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του για την μεγάλη περιπέτειά του με τον κορονοϊό για να δώσει το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για τον κορονοϊό -“Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξερίζωνε το κεφάλι” βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Το βράδυ της γιορτής μου νόμιζα θα πεθάνω, ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι κάποιος μου ξερίζωνε το κεφάλι»

Στη σημερινή εκπομπή του «Οδηγός καλής ζωής», ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στη δική του σοβαρή περιπέτεια...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Mιχάλης Κεφαλογιάννης για κορονοϊό: “Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξεριζώνει το κεφάλι” (βίντεο)

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μίλησε στην εκπομπή του για την μεγάλη περιπέτειά του με τον κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα.  The post Mιχάλης Κεφαλογιάννης για κορονοϊό: “Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξεριζώνει το κεφάλι” (βίντεο) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης -“Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξερίζωνε το κεφάλι” (βίντεο)

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Οδηγός Καλής Ζωής Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του για την μεγάλη περιπέτειά του με τον κορονοϊό για να δώσει το δικό του μήνυμα. Αρχικά αναρωτήθηκε πως κόλλησε τον ιο παρά το γεγονός ότι πρόσεχε πολύ. Ίσως ο Μιχάλης κόλλησε συναντώντας ένα φίλο του που τελικά βγήκε θετικός. O […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μιχάλης Κεφαλογιάννης για κορωνοϊό: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξερίζωνε το κεφάλι»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης για κορωνοϊό: «Και το κυριότερο, να με ακούσουν και να αισθανθούν κάποιοι άνθρωποι που το πέρασαν ότι όλοι μόνοι μας το περάσαμε και δύσκολα το περάσαμε».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μιχάλης Κεφαλογιάννης για κορωνοϊό: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξερίζωνε το κεφάλι»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης για κορωνοϊό: «Και το κυριότερο, να με ακούσουν και να αισθανθούν κάποιοι άνθρωποι που το πέρασαν ότι όλοι μόνοι μας το περάσαμε και δύσκολα το περάσαμε».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»