Η Άσπα Τσίνα στην πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της:«Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου

16:15 - 19/11/2019

Η τραγουδίστρια που είναι απόψε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άσπα Τσίνα στην πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα». Μία «κατάθεση ψυχής» στην κυριολεξία -ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διατύπωση έχει χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά σε πολλές περιπτώσεις- κάνει απόψε η Άσπα Τσίνα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη […] The post Η Άσπα Τσίνα στην πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Ασπα Τσίνα εξομολογείται: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Άσπα Τσίνα στην πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα».Μία «κατάθεση ψυχής» στην κυριολεξία -ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διατύπωση έχει χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά σε πολλές περιπτώσεις-

Διαβάστε το στο madata.gr

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα». Μία «κατάθεση ψυχής» στην κυριολεξία -ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διατύπωση έχει χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά σε πολλές περιπτώσεις- κάνει απόψε η Άσπα Τσίνα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη […] The post Η Άσπα Τσίνα στην πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Η τραγουδίστρια που είναι απόψε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα «Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα». Μία […] The post Η Άσπα Τσίνα στην πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα». Μία «κατάθεση ψυχής» στην κυριολεξία -ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διατύπωση έχει χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά σε πολλές περιπτώσεις- κάνει απόψε η Άσπα Τσίνα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη […] The post Η Άσπα Τσίνα στην πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ουκρανικά drones χτύπησαν αποθήκη πετρελαίου νότια της Μόσχας

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η σύζυγός του, Βικτόρια τον φωτογραφίζει ενώ κάνει γυμναστική

Βόλος: 40χρονος χτύπησε την κόρη του και έστειλε στο νοσοκομείο τον αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

Σχολεία: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών – Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα

Λινού για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι νωρίς ακόμα, με τον Φάμελλο είχα ανοιχτή γραμμή, ο Ανδρουλάκης είναι σοβαρός

Δράμα: Γυναίκα συνελήφθη που ξέχασε κλειδωμένο τον σκύλο της στο αυτοκίνητο