Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει πως έγινε ηθοποιός

21:19 - 11/12/2020

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Μέμος Μπεγνής, στην οποία εξομολογείται και γιατί νιώθει απογοητευμένος.Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής» και αναφέρθηκε στην καριέρα του και πότε θέλει να αποσυρθεί από το χώρο του θεάματος. Καταρχάς, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως μπήκε στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. «Ήμουν πιανίστας στο φουαγιέ του θεάτρου, με είδε ο Μιχάλης Κακογιάννης και με έβγαλε στο θέατρο. Μετά η Κάτια Δανδουλάκη μου έδωσε έναν ρόλο κι έτσι ξεκίνησε η θεατρική μου πορεία και μετά η τηλεοπτική» είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα, εξέφρασε και την επιθυμία του να αποσυρθεί κάποια στιγμή σε ένα απομονωμένο μέρος. «Έχω κουραστεί πια από τους ανθρώπους, από την κ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά