Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά Έφης Σαρρή – «Έχεις πει ψέματα, δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου»

14:09 - 11/12/2020

Η δήλωση που έκανε  Έφη Σαρρή, σχετικά με τα ψέματα που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, δεν άρεσε καθόλου […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά Έφης Σαρρή – «Έχεις πει ψέματα, δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα «ψέματα» της Έφης Σαρρή: «Δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου»

Η Έφη Σαρρή το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «Έχω πει πάρα πολλά...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «σφάζει» την Έφη Σαρρή: Δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου

Η δήλωση που έκανε  Έφη Σαρρή, σχετικά με τα ψέματα που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, δεν άρεσε καθόλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο Pop Up συζητήθηκε αρκετά το συγκεκριμένο θέμα. «Είπε πως “ότι έχω πει μέχρι στιγμής είναι ψέματα”, δεν είναι ωραίος ο τρόπος. Έχεις πει ψέματα, έχει έρθει η... The post Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «σφάζει» την Έφη Σαρρή: Δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "σφάζει" την Έφη Σαρρή: "Δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου…"

Τις δηλώσεις που έκανε η Έφη Σαρρή σχολίασαν στο PopUp

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Έχεις πει ψέματα, δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου»

Δείτε όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Έφη Σαρρή. Το άρθρο «Έχεις πει ψέματα, δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Έλα βρε Ηλιάνα, η Εφη σε πείραξε! «Έχεις πει ψέματα, δεν μπορείς να γελάς στα μούτρα του κόσμου»

Η δήλωση που έκανε Έφη Σαρρή, σχετικά με τα ψέματα που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, δεν άρεσε καθόλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο Pop Up συζητήθηκε αρκετά το συγκεκριμένο θέμα. «Είπε πως “ότι έχω πει μέχρι στιγμής είναι ψέματα”, δεν είναι ωραίος ο τρόπος. Έχεις πει ψέματα, έχει έρθει η ώρα να το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»