Τι λέει ο εθελοντής αιμοδότης για το πρόστιμο 300 ευρώ: «Τους εξόργισε το μήνυμα στη μάσκα μου»
09:37 - 11/12/2020
Αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο σε έναν εθελοντή αιμοδότη, όταν εκείνος είχε ήδη δώσει αίμα και επέστρεφε στο σπίτι του. Τι δηλώνει ο ίδιος.Ο εθελοντής αιμοδότης, στον οποίον αστυνομικοί καταγγέλλεται πως επέβαλαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση», μολονότι είχε αποστείλει το απαιτούμενο sms, μίλησε για το περιστατικό στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.
«Μετά και την έκκληση των νοσοκομειακών γιατρών να μην αφήσουμε, ειδικά τις μέρες της πανδημίας, να χαθεί εξαιτίας της έλλειψης αίματος, εγώ ξεκίνησα την Τετάρτη από το σπίτι μου για το Κρατικό Νίκαιας, για να βοηθήσω κι εγώ όπως μπορώ.
Στην επιστροφή μου και αφού είχε τελειώσει η αιμοδοσία, διμοιρίες της ΔΙΑΣ και της ΔΡΑΣΗ σταμάτησαν το
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμοδότης για πρόστιμο: Τους εξόργισε ένα μήνυμα στη μάσκα μου και ο Ριζοσπάστης
Για το πρόστιμο των 300 ευρώ που του έκοψαν αστυνομικοί για άσκοπη μετακίνηση, επειδή είχε πάει να για αιμοδοσία, μίλησε ο άνδρας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο documentonews.gr