Αντίνοος Αλμπάνης – «Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός»

08:27 - 11/12/2020

Η φυσική του «τάση» είναι η εσωστρέφεια. Δεν πολυαγαπά τις εξόδους («αν κι έχω τα… φεγγάρια μου») και πίσω στη […] The post Αντίνοος Αλμπάνης – «Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός (εικόνα)

«Αυτό που εύχομαι όχι μόνο για τον νέο χρόνο αλλά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε μήνα μετά την περιπέτειά μου είναι να έχω υγεία», λέει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

H εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη: «Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μιλάει για τον ρόλο του στη σειρά «Ήλιος» και σχολιάζει τις αλλαγές που έφερε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός

«Αυτό που εύχομαι όχι μόνο για τον νέο χρόνο αλλά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε μήνα μετά την περιπέτειά μου είναι να έχω υγεία»... The post Αντίνοος Αλμπάνης: Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός

O Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά Αγγελική, για το πως βιώνει την καραντίνα αλλά και τι εύχεται να του φέρει η νέα χρονιά. Αυτή την εποχή ο Φίλιππος δεν περνά καλά με τη γυναίκα του την Αλίκη. Αρχίζει κι αυτή να χάνει την υπομονή της;«Ο Φίλιππος είναι λίγο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε