Μελέτης Ηλίας για τα «Καλύτερά μας χρόνια»: Είπα, και καλός να μην είμαι, ποιος θα το δει;
08:04 - 11/12/2020
Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το κόψιμο του «Κρατάς μυστικό;», το «Σόι σου» και το πως είπε το «ναι» στην νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ.Η Ηλίας Μελέτης βρέθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου καλεσμένος στο πλατό του «The 2night Show» για μια κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τις καλές κριτικές που δέχεται για την συμμετοχή του στην νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «τα καλύτερά μας χρόνια», σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα.
Απαντώντας στα ερωτήματα του παρουσιαστή για το πως πήρε την απόφαση να πει το «ναι» σε παραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης, ο ηθοποιός εξήγησε πως είχε μόλις κοπεί το «Κρατάς μυστικό;», το οποίο ολοκλήρωσε τον κύκλο του σε πολύ λιγότερ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελέτης-Τα καλύτερα μας χρόνια: Είπα, και καλός να μην είμαι ποιος θα το δει; [pic,vid]
Μελέτης Ηλίας-Τα καλύτερα μας χρόνια: Είπα, και καλός να μην είμαι ποιος θα το δει; Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρόωρο φινάλε της κωμωδίας «Κρατάς μυστικό;» ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το επιτυχημένο σίριαλ, «Το […]
The post Μελέτης-Τα καλύτερα μας χρόνια: Είπα, και καλός να μην είμαι ποιος θα το δει; [pic,vid] appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr