Κώστας Αποστολάκης: “Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο”

13:27 - 19/11/2019

Ο Κώστας Αποστολάκης, για τις ανάγκες του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά Αν ήμουν πλούσιος, έβαψε τα μαλλιά του ξανθά. […] The post Κώστας Αποστολάκης: “Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο»

Λόγω του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά του Ant1, «Αν ήμουν πλούσιος», ο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Αποστολάκης: «Πήγα να βάψω τα μαλλιά κι έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο»

O Κώστας Αποστολάκης, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή Πρωινό. Η παρουσιάστρια από το πρώτο λεπτό παρατήρησε την αλλαγή στην εμφάνισή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κώστας Αποστολάκης: «Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο»

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του και για την αλλαγή στην εμφάνιση στη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κώστας Αποστολάκης: «Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο» (vid)

Για τις ανάγκες του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά Αν ήμουν πλούσιος, ο Κώστας Αποστολάκης έβαψε τα μαλλιά του ξανθά. Ωστόσο, δεν ήταν αυτή η πρώτη του επιλογή. Αρχικά προσπάθησαν με τον κομμωτή του να τα κάνουν μαύρα, όμως, το αποτέλεσμα κάποιον του θύμισε… The post Κώστας Αποστολάκης: «Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γνωστός ηθοποιός: Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο

Ο γνωστός ηθοποιός πήγε να βάψει τα μαλλιά του, για τις ανάγκες του χαρακτήρα που ενσαρκώνει. Ωστόσο, δεν ήταν αυτή η πρώτη του επιλογή. Αρχικά προσπάθησαν με τον κομμωτή του να τα κάνουν μαύρα, όμως, το αποτέλεσμα κάποιον του θύμισε… “Το ξανθό έγινε εκ παραδρομής. Πήγα

Διαβάστε το στο madata.gr

Αποστολάκης: Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο

«Ήταν πολύ μαύρο. Μην πω και άλλα ονόματα...»

Διαβάστε το στο news.gr

“Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο”!

Ο Κώστας Αποστολάκης, για τις ανάγκες του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά Αν ήμουν πλούσιος, έβαψε τα μαλλιά του ξανθά. Ωστόσο, δεν ήταν αυτή η πρώτη του επιλογή. Αρχικά προσπάθησαν με τον κομμωτή του να τα κάνουν μαύρα, όμως, το αποτέλεσμα κάποιον του θύμισε… “Το ξανθό έγινε εκ παραδρομής. Πήγα να το κάνω μαύρο και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κώστας Αποστολάκης: Πήγα να κάνω μαύρο το μαλλί μου και μετά έκανα ντεκαπάζ γιατί έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο!

Ο Κώστας Αποστολάκης  ήταν σήμερα καλεσμένος στο "Πρω1νό" και μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του  αλλά και για την αλλαγή στην εμφάνιση του στη Φαίη Σκορδά. "Πήγα να κάνω μαύρο μαλλί μου και μετά έκανα ντεκαπάζ, γιατί έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο", είπε μεταξύ άλλων κάνοντας την παρουσιάστρια να βάλει τα γέλια. Δείτε το video  

Διαβάστε το στο entertv.gr

«Πήγα να κάνω το μαλλί μου μαύρο και έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο»

Λόγω του χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά του Ant1, «Αν ήμουν πλούσιος», ο Κώστας Αποστολάκης έπρεπε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών του, όμως όπως είπε ο ίδιος «έγινε σαν τον Τσαουσόπουλο». «Το ξανθό έγινε εκ παραδρομής. Πήγα να το κάνω μαύρο και μετά έκανα ντεκαπάζ γιατί έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο. Ήταν πολύ μαύρο. Μην πω και άλλα ονόματα. Έγινε πολύ μαύρο» είπε ο Κώστας Αποστολάκης και η Φαίη Σκορδά φάνηκε πως ξαφνιάστηκε με την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο Κώστας Αποστολάκης, έπρεπε να βάψει τα μαλλιά του για τις ανάγκες του ρόλου του καθώς έπρεπε να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Light: «Ο Αργυρός φέρνει νέο κόσμο στο Ηρώδειο, μόνο ο Νταλάρας και ο Φραγκούλης θα τραγουδάνε εκεί;»

Δανάη Παππά: «Μπορεί και να γυρνούσα σε μια παλιά σχέση, ποτέ δεν λέω ποτέ»

Γη της Ελιάς: Η Ξένια εξομολογείται όλη την αλήθεια για το μωρό

Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν έχω δει τον Άγιο Έρωτα, μου είπαν ότι είναι η ίδια ιστορία με το Άγγιγμα Ψυχής»

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ο Χρήστος Μάστορας πέρασε από οντισιόν, δεν του είπαν “έλα και παίξε”»

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ακόμα κι αν δεν έχω δουλειά και λεφτά, είμαι ευτυχισμένος»