Ο Νίκος Καρατζάς στον Δανίκα: Γιατί ο Μίκης έδωσε την άδεια να συλλάβουν τη Μαργαρίτα και να την πάνε στο ψυχιατρείο

23:36 - 09/12/2020

Ο επικεφαλής των εκδόσεων Ιανός μιλά στο protothema.gr  εν όψει της έκδοσης του βιβλίου της Μαργαρίτας Θεοδωράκη με τον τίτλο «Οι αναμνήσεις ενός κοριτσιού», το οποίο έρχεται μετά τα γνωστά δημοσιεύματα και τις αντεγκλήσεις στο Διαδίκτυο που αφορούν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας - Ο εκδότης περιγράφει άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση και τη ζωή της συγγραφέως με τον πατέρα της

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Βρετανία: Σοβαρά προβλήματα στην Ουαλία από τις πλημμύρες - Σε συναγερμό εκατοντάδες περιοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Χάρις Αλεξίου: Δεν σκέφτομαι καν να επιστρέψω στο τραγούδι, έχει τελειώσει για εμένα

Τροχαία δυστύχηματα: Κάθε χρόνο έχουμε «12 Τέμπη» στους ελληνικούς δρόμους

Εμβόλια αδυνατίσματος για την καταπολέμηση της ανεργίας: Η φιλόδοξη βρετανική συνταγή

Bluesky: Ο αντικαταστάτης του Twitter – Τι είναι και γιατί το επιλέγουν οι χρήστες

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω βρεθεί σε θέση δημόσιου διασυρμού από τερατώδη ψέματα εναντίον μου, δεν τοποθετήθηκα για να προστατεύσω τα παιδιά μου