Πάσσαρης στον Αρειο Πάγο: “Παραβιάστηκαν τα δικαιώματά μου”

14:42 - 09/12/2020

Συζητήθηκε ενώπιον του Ζ’ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, η Αίτηση Αναίρεσης του Κώστα Πάσσαρη κατά των καταδικαστικών αποφάσεων και των ποινών που του επιβλήθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών σχετικά τις δολοφονίες των αστυνομικών κλπ, κατά την αιματηρή απόδραση του από το νοσοκομείο «Γενικό Κρατικό» το 2001. Η υπόθεση είχε αναβληθεί την 18 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Πάσσαρης: «Παραβιάστηκαν τα δικαιώματά μου»

Ενώπιον του Αρείου Πάγου συζητήθηκε σήμερα η Αίτηση Αναίρεσης του Κώστα Πάσσαρη κατά των καταδικαστικών αποφάσεων και των ποινών που του επιβλήθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών σχετικά τις δολοφονίες των αστυνομικών, κατά την απόδραση του από το νοσοκομείο «Γενικό Κρατικό» το 2001. The post Κώστας Πάσσαρης: «Παραβιάστηκαν τα δικαιώματά μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”