Μήνυση και αγωγή Κουρτάκη κατά Καρανίκα για αναρτήσεις στο twitter

14:22 - 09/12/2020

MEDIA  Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και μέσα ενημέρωσης για την εξοχική κατοικία Τσίπρα στα Λεγραινά. Τελευταίο «επεισόδιο» η παρέμβαση του εκδότη των Παραπολιτικών στα σόσιαλ μίντια όπου ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Καρανίκα. Συγκεκριμένα ο κ. Κουρτάκης αναφέρει: «Ο πανικός ήταν πάντα κακός σύμβουλος. Για τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου, για να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του. Τα υπόλοιπα (και σημαντικά) στα δικαστήρια.» Ο πανικός ήταν πάντα κακός σύμβουλος. Για τον στενό συνεργάτη του @atsipras έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου, για να κα

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυση και αγωγή κατά του Καρανίκα από τον Γιάννη Κουρτάκη

Με ανάρτησή του στο twitter γνωστοποίησε πως θα κινηθεί νομικά ενάντια του Νίκου Καρανίκα, o εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, για τις αθλιότητες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Συγκεκριμένα ο Γιάννη Κουρτάκης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ο πανικός ήταν πάντα κακός σύμβουλος. Για τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα έχω δώσει ήδη […] The post Μήνυση και αγωγή κατά του Καρανίκα από τον Γιάννη Κουρτάκη first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)