Η ΦΑΜΙΛΙΑ: Τι θα δούμε σήμερα 9/12 στο επεισόδιο 21
08:57 - 09/12/2020
Τι θα δούμε σημερινό επεισόδιο της σειράς “Η Φαμίλια”; Δείτε φωτογραφίες από τις σκηνές του επεισοδίου. Ο Γιάννης έχει φάει χοντρό κόλλημα με τα ζαχαρωτά του Γιώργου και η Μαίρη αναγκάζεται να τα απαγορεύσει στο σπίτι! Προτείνει να φτιάξει σπιτικά γλυκά, κάτι που, όμως, δεν αποδεικνύεται καλή ιδέα. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο εθισμός […]
The post Η ΦΑΜΙΛΙΑ: Τι θα δούμε σήμερα 9/12 στο επεισόδιο 21 appeared first on Athina24.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Athina24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Ο Παναγής προσπαθεί να βγάλει από την φυλακή την Κατερίνα με κάθε τίμημα. Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Μυρτώ προσπαθεί να κρατήσει την Κατερίνα στη φυλακή και ο Παναγής να τη βγάλει με κάθε τίμημα. Παρότι δεν βρίσκει λύση, ο Γιάγκος τού προτείνει κάτι ακραίο. Ο Παναγής έχει ελάχιστη ώρα στη διάθεσή του μέχρι να λήξει το 24ωρο και να χάσει η Κατερίνα την κληρονομιά.
Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου του Παναγή, ο Παρασκευάς με την ολονυχτία που έχει κάνει για τη Σωτήραινα -Θεός σχωρέστην- έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τις γραίες και είναι έτοιμος να ξαναπάρει τα ηνία του συμβουλίου. Δεν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr