Κορονοϊός: Κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» – Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

19:36 - 08/12/2020

Τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων κορονοϊού σε προσωπικό αλλά και ασθενείς του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά υπάρχουν αρκετά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός: Κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» – Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό στο «Γεννηματάς»

Τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων κορονοϊού σε προσωπικό αλλά και ασθενείς του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά υπάρχουν αρκετά κρούσματα στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου και συνέπεια αυτού ήταν να κλείσει. «Το νοσοκομείο Γεννηματάς της Αττικής διαθέτει τρεις παθολογικές κλινικές. Η μία μετατράπηκε σε κλινική κορονοιού και οι ασθενείς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Με Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ – Λάτσιο οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Μαρκέλλα Ελένη Τσαγάκη: «Έχω περάσει μεγάλα σκοτάδια στη ζωή μου, έχω πιάσει πάτο ψυχολογικά»

Καρέ καρέ η κλοπή καλωδίων από δημόσιο φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων

«Βουτιά» στις ασιατικές μετοχές φέρνουν οι δασμοί του Τραμπ και το φρένο στις κινεζικές επενδύσεις

Γιολάντα Μπαλαούρα για απιστίες: Αν παίξει συναίσθημα, έχει τελειώσει η ιστορία

Μακρόν – Τραμπ σε παιχνίδια εξουσίας: Μετά το καψόνι ο Γάλλος διόρθωσε live τον πλανητάρχη