Υπόθεση Μ.Παρασκάκη - Αναισθησιολόγος: «Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις να σώσω το παιδί»

14:33 - 08/12/2020

Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η απολογία της αναισθησιολόγου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη το 2015. Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, η αναισθησιολόγος εν μέσω συναισθηματικής φόρτισης, περιέγραψε «λεπτό προς λεπτό» πώς χειρίστηκε το περιστατικό της μικρούλας καθώς - όπως είπε - έχει φωτογραφική μνήμη και θυμάται τα πάντα. Το παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός και ρωτούσε «βήμα-βήμα» για το τί συνέβη, είχε σαν αποτέλεσμα η αναισθησιολόγος να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τί έγινε, πως χειρίστηκε το περιστατικό ακόμα και με ποιον μίλησε ή συμβουλεύτηκε για

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας: «Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις να σώσω το παιδί»

Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκησε η απολογία της αναισθησιολόγου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας: «Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις να σώσω το παιδί»

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις