Ο Τόλης Βοσκόπουλος απαντά στα αναληθή δημοσιεύματα για την υγεία του
14:06 - 08/12/2020
Από το πρωί, δημοσιεύματα ήθελαν τον Τόλη Βόσκοπουλο να μην είναι καλά στην υγεία του. Ο σπουδαίος τραγουδιστής βρίσκεται σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Τόλης Βοσκόπουλος απαντά στα αναληθή δημοσιεύματα για την υγεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τόλης Βοσκόπουλος διαψεύδει τα δημοσιεύματα με την υγεία του στολίζοντας το δέντρο με την κόρη του (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ο Tόλης Βοσκόπουλος διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για προβλήματα υγείας που τον ανάγκασαν να νοσηλευτεί σε κλινική και με ανάρτηση του ποζάρει μαζί με την κόρη του, Μαρία στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
The post Ο Τόλης Βοσκόπουλος διαψεύδει τα δημοσιεύματα με την υγεία του στολίζοντας το δέντρο με την κόρη του (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤόλης Βοσκόπουλος: Ψέματα τα δημοσιεύματα για την υγεία μου- Είμαι καλά, στο σπίτι μου
Ο Τόλης Βοσκόπουλος διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν πως δεν είναι καλά στην υγεία του
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ απάντησή του Τόλη Βοσκόπουλου στα δημοσιεύματα για την υγεία του
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τόλης Βοσκόπουλος απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του. Σημερινό εξώφυλλο εφημερίδας αναφέρει πως ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική της Γλυφάδας, παρουσιάζοντας παράλληλα φωτογραφίες του τραγουδιστή σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά, τονίζοντας πως βρίσκεται […]
The post Η απάντησή του Τόλη Βοσκόπουλου στα δημοσιεύματα για την υγεία του appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr