Συγκινεί ο οκτάχρονος μέσα από τη ΜΕΘ του Ρίου: «Πείτε στον Άγιο Βασίλη να κρατήσει το δώρο μου μέχρι να βγω»- Δείτε βίντεο

03:54 - 08/12/2020

Το μικρό παιδί που δίνει τη μάχη του έναντι σε ένα σπάνιο μεταφλεγμονώδες σύνδρομο τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν με εκείνα της νόσου Kawasaki λίγο πριν διασωληνωθεί, εκμυστηρεύτηκε στους γιατρούς ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει… αστροναύτης

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ στην Ελλάδα - «Πείτε στον Άγιο Βασίλη να κρατήσει το δώρο μου»

Συγκινούν τα όσα είπε στους γονείς του ο οκτάχρονος Γιαννάκης που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Το μικρό παιδί από τον Πύργο αντιμετωπίζει μια σπάνια επιπλοκή που εμφανίζεται μετά τον κορωνοϊό. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα αντίστοιχα περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει οι γιατροί στη χώρα μας και το πρώτο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όπως δήλωσε η μητέρα του στην ΕΡΤ εκείνο που της ζήτησε ο μικρούλης ήταν να μην ανοίξουν τα αδέλφια του το χριστουγεννιάτικο δώρο του χωρίς εκείνον στο σπίτι. Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης αποκάλυψε ότι ο 8χρονος

Διαβάστε το στο

Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ στο Ρίο: "Μην ανοίξετε το χριστουγεννιάτικο δώρο μου μέχρι να βγω..." [βίντεο]

Ο 8χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, καθώς αντιμετωπίζει μια σπάνια επιπλοκή που εμφανίζεται μετά τον κορονοϊό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ του Ρίου: «Πείτε στον Άη Βασίλη να κρατήσει το δώρο μου μέχρι να βγω»

Lamianow.gr Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ του Ρίου: «Πείτε στον Άη Βασίλη να κρατήσει το δώρο μου μέχρι να βγω» Το παιδί δίνει τη μάχη του έναντι σε ένα σπάνιο μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν με εκείνα της νόσου Kawasaki Συγκινούν τα όσα είπε στους γονείς του ο οκτάχρονος Γιαννάκης που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Το μικρό παιδί από τον Πύργο αντιμετωπίζει μια σπάνια επιπλοκή που εμφανίζεται μετά τον κορωνοϊό. Πρόκειται για ένα από τα […] Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ του Ρίου: «Πείτε στον Άη Βασίλη να κρατήσει το δώρο μου μέχρι να βγω» LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ: «Πείτε στον Άη Βασίλη να κρατήσει το δώρο μου μέχρι να βγω»

Το παιδί δίνει τη μάχη του έναντι σε ένα σπάνιο μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν με εκείνα της νόσου Kawasaki Συγκινούν τα όσα είπε στους γονείς του ο οκτάχρονος Γιαννάκης που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Το μικρό παιδί από τον Πύργο αντιμετωπίζει μια σπάνια επιπλοκή που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ στο Ρίο: «Μην ανοίξετε το χριστουγεννιάτικο δώρο μου μέχρι να βγω»

Ο 8χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, καθώς αντιμετωπίζει μια σπάνια επιπλοκή που εμφανίζεται μετά τον κορονοϊό. Συγκινούν τα όσα είπε στους γονείς του ο 8χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, καθώς αντιμετωπίζει μια σπάνια επιπλοκή που εμφανίζεται μετά τον κορονοϊό. ... The post Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ στο Ρίο: «Μην ανοίξετε το χριστουγεννιάτικο δώρο μου μέχρι να βγω» appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συρία: Η νέα εξουσία υπόσχεται τη «διάλυση» των επίφοβων μυστικών υπηρεσιών

Νότια Κορέα: Αεροσκάφος με 181 επιβαίνοντες συνετρίβη κατά την προσγείωση - Τουλάχιστον 28 νεκροί

Σεισμός 2,7 Ρίχτερ αισθητός στην Αττική

Χίος: Super Puma παρέλαβε δύο ναυτικούς που τραυματίστηκαν σε δεξαμενόπλοιο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Καρπάθου

Τηλεφωνική επικοινωνία Μπλίνκεν - Φιντάν: Στόχος η αποτροπή επανεμφάνισης της τρομοκρατίας στη Συρία