Αναστάσης Ροϊλός: Μιλάει πρώτη φορά για το σοκαριστικό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του (video)
14:19 - 07/12/2020
Καλεσμένος στο Πρωινό, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αναστάσης Ροϊλός. Ο Νικηφόρος από τις «Άγριες
To άρθρο Αναστάσης Ροϊλός: Μιλάει πρώτη φορά για το σοκαριστικό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Big Brother – Δημήτρης Κεχαγιάς: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Δανέζη (video)
Big Brother – Δημήτρης Κεχαγιάς: Ο 28χρονος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την απρεπή συμπεριφορά…
Διαβάστε το στο queen.grBig Brother – Δημήτρης Κεχαγιάς: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Δανέζη (video)
Big Brother – Δημήτρης Κεχαγιάς: Ο 28χρονος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων…
Διαβάστε το στο onsports.grΑναστάσης Ροϊλός: Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή για τον ηθοποιό
Σοβαρό τροχαίο είχε ο Αναστάσης Ροϊλός με τη μηχανή του πριν από λίγο καιρό. Ο πρωταγωνιστής από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» κα αναφέρθηκε στο ατύχημά του. «Είχα πέρσι ένα ατύχημα με τη μηχανή. Είναι κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Ευτυχώς όλα καλά. Έπεσα στην Αττική οδό, μέσα σε ένα τούνελ με τη μηχανή. Καρφώθηκα σε έναν τοίχο στο πλάι. Ευτυχώς ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει και δεν έπεσε πάνω μου. Είναι ένα σημείο που έχει πάντα νερά γιατί στάζει από πάνω. Γλιστράει πολύ. Έχασα τον έλεγχο και έφυγα στον τοίχο. Η πρώτη σκέψη μου με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει ήταν ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ. Σηκώθηκα και έψαξα...
> Διαβ
Διαβάστε το στο spoilers