Κορονοϊός Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου - «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»

12:51 - 07/12/2020

Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου Kawasaki, η οποία αποτελεί επιπλοκή του κορονοϊού.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη ΜΕΘ παραμένει 10χρονο με κοροναϊό: «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»

Ο μικρός είχε νοσήσει από κοροναϊό αλλά στην πορεία εμφάνισε επιπλοκές μεταφλεγμονώδες σύνδρομο

Διαβάστε το στο in.gr

Στη ΜΕΘ παραμένει 10χρονο με κοροναϊό: «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»

Ο μικρός είχε νοσήσει από κοροναϊό αλλά στην πορεία εμφάνισε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, το γνωστό ως Kawasaki

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στη ΜΕΘ παραμένει 10χρονο με κορωνοϊό : «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»

Ο μικρός είχε νοσήσει από κορωνοϊό αλλά στην πορεία εμφάνισε επιπλοκές μεταφλεγμονώδες σύνδρομο

Διαβάστε το στο to10.gr

Κορονοϊός Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου – «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»

Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου Kawasaki, η οποία αποτελεί επιπλοκή του κορονοϊού. Σοκαρισμένη είναι Ηλεία από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του 8χρονου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, με συμπώματα του συνδρόμου Kawasaki. Ο πατέρας του αγοριού, μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι «το παιδί είναι σε σοβαρή […] The post Κορονοϊός Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου – «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων: Τι γράφουν σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

Τραγωδία στην Νότιο Κορέα: Στους 47 οι νεκροί από την συντριβή αεροπλάνου

Κονγκο: Τζιχαντιστές δολοφόνησαν 21 χωρικούς

Συρία: Αναδιάρθρωση των υπηρεσιών ασφαλείας υπόσχονται οι ισλαμιστές του HTS

Νότια Κορέα: Συντριβή αεροσκάφους με 175 επιβάτες

Περού: Έκλεισε 91 λιμάνια - Κύματα έως 4 μέτρα εξαιτίας της φουσκολαθαλασσιάς