Κορονοϊός Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου - «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»
12:51 - 07/12/2020
Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου Kawasaki, η οποία αποτελεί επιπλοκή του κορονοϊού.
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στη ΜΕΘ παραμένει 10χρονο με κοροναϊό: «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»
Ο μικρός είχε νοσήσει από κοροναϊό αλλά στην πορεία εμφάνισε επιπλοκές μεταφλεγμονώδες σύνδρομο
Διαβάστε το στο in.grΣτη ΜΕΘ παραμένει 10χρονο με κοροναϊό: «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»
Ο μικρός είχε νοσήσει από κοροναϊό αλλά στην πορεία εμφάνισε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, το γνωστό ως Kawasaki
Διαβάστε το στο tanea.grΣτη ΜΕΘ παραμένει 10χρονο με κορωνοϊό : «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»
Ο μικρός είχε νοσήσει από κορωνοϊό αλλά στην πορεία εμφάνισε επιπλοκές μεταφλεγμονώδες σύνδρομο
Διαβάστε το στο to10.grΚορονοϊός Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου – «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση»
Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου Kawasaki, η οποία αποτελεί επιπλοκή του κορονοϊού. Σοκαρισμένη είναι Ηλεία από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του 8χρονου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, με συμπώματα του συνδρόμου Kawasaki. Ο πατέρας του αγοριού, μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι «το παιδί είναι σε σοβαρή […]
The post Κορονοϊός Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου – «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr