Μαρίνα Ψάλτη – «Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω του κορονοϊού»

15:39 - 06/12/2020

Μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη, η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό του Dot προκειμένου να συναντήσουν […] The post Μαρίνα Ψάλτη – «Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω του κορονοϊού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Ψάλτη – Γιάννης Φέρτης: Κοιμούνται… χωριστά λόγω κορωνοϊού! (video)

Στο DOT. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον  Θανάση Αναγνωστόπουλο φιλοξενήθηκε η Μαρίνα Ψάλτη. Η ηθοποιός To άρθρο Μαρίνα Ψάλτη – Γιάννης Φέρτης: Κοιμούνται… χωριστά λόγω κορωνοϊού! (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρίνα Ψάλτη: Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε χωριστά δωμάτια

Με τον επί 26 χρόνια σύντροφό της Γιάννη Φέρτη χώρισαν από ...κλίνης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαρίνα Ψάλτη: «Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω του κορονοϊού»

“Είναι 82 χρονών, είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και πρέπει κάπως να προστατευτεί” σημείωσε η Μαρίνα Ψάλτη. Μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη, η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό του Dot προκειμένου να συναντήσουν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη καλλιτέχνης μίλησε για την περίοδο που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ψάλτη – Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω του κορονοϊού

«Έχω ένα άγχος ως προς τον κορονοϊό γιατί ο Γιάννης (Φέρτης) πια είναι σε μια ηλικία. Φοβάμαι μην του φέρω τίποτα στο σπίτι και είμαι συνέχεια με την μάσκα. Το τελευταίο διάστημα κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια.                       Είναι 82 χρονών, έχει μια αρχή ΧΑΠ λόγω τσιγάρου, είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και πρέπει κάπως να προστατευτεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ψάλτη, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Dot» για τα μέτρα που υιοθέτησαν στο σπίτι με το σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη, λόγω του κορονοϊού. Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ψάλτη – Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω του κορον

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»