Ο Δημήτρης Καχαγιάς αποχώρησε από το Big Brother και απασφάλισε στα social media

10:12 - 06/12/2020

Παρελθόν αποτελεί από το Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς, καθώς ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους το βράδυ […] The post Ο Δημήτρης Καχαγιάς αποχώρησε από το Big Brother και απασφάλισε στα social media appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Κεχαγιάς: Ο παίκτης του Big Brother απάντησε σε όσους τον έκριναν μέσα από τα social media

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, μετά την αποχώρησή του από το Big Brother, μίλησε για ένα περιστατικό που έγινε μέσα στο παιχνίδι και είχε συγκεντρώσει θύελλα αρνητικών σχολίων από το κοινό.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»