Big Brother: Αποχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς
00:30 - 05/12/2020
Εκτός Big Brother βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Η ίδια πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό […]
The post Big Brother: Αποχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς από το Big Brother
5 Δεκεμβρίου, 2020 Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Δανέζη Υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό live ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς, η Σοφία, η Άννα Μαρία και ο Γρηγόρης. Η αγωνία για τη Σοφία έληξε νωρίς καθώς ο Χάρης Βαρθακούρης της ανακοίνωσε πως περνάει στον ημιτελικό. Αμέσως μετά η Άννα Μαρία εξασφάλισε τη θέση της ενώ οι δύο άντρες ανέμεναν το τελικό αποτέλεσμα. Από το σπίτι του Big Brother αποχώρησε τελικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ο ίδιος χαιρέτησε τους συμπαίκτες του ενώ η Σοφία τον συνόδευσε μέχρι την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σφιχτής αποχαιρετιστήριας αγκαλιάς τους η ίδια ξέσπασε σε κλάματα ενώ ο Δημήτρης της είπε: «Πρόσεχε και να είσαι δυνατή». ZnewsTeam Μια μικρή ομάδα ανθρώπων
Διαβάστε το στο spoilersBig Brother: Αντέδρασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς – Δεν είμαι τραμπούκος
Την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τη χθεσινοβραδινή του αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother έκανε πριν από λίγα λεπτά ο Δημήτρης Κεχαγιάς. «Για όλα τα αρνητικά που βλέπω για τον σχολιασμό μου, για τα παντελόνια μου και ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία, επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είσαστε άνδρες, θέλω να σας πω πως οι άνδρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είσαστε άνδρες. Ένας άνδρας παραδέχεται και αποδέχεται και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του», άρχισε να λέει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. «Έφυγα από το σπίτι για κάτι το οποίο θεωρώ –και με γεγονότα πάντα μιλάω- ότι οι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολύ περισσότερο από εμένα. Εγώ
Διαβάστε το στο spoilersΑποχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς από το Big Brother (video)
Παρέμειναν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη κι ο Γρηγόρης Τσεκούρας
Διαβάστε το στο patrasevents.gr