Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Κεχαγιά στο Big Brother – «Θα σε απέβαλα»
00:00 - 05/12/2020
Η ακραία συμπεριφορά που είχε ο Δημήτρης Κεχαγιάς προς τον Χρήστο Βαρουξή στο Big Brother «κρίθηκε» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. […]
The post Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Κεχαγιά στο Big Brother – «Θα σε απέβαλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Δημήτρη Κεχαγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το Rocky Balboa από τα Lidl»
Έναν πρωτοφανή καβγά παρακολουθήσαμε αυτή την εβδομάδα στο «Big Brother» ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά...
Διαβάστε το στο ZouglaΈξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Δημήτρη Κεχαγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το Rocky Balboa από τα Lidl»
Έναν πρωτοφανή καβγά παρακολουθήσαμε αυτή την εβδομάδα στο «Big Brother» ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρούξη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Μετακομίζει από το Big Brother - Που θα τον δούμε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανιστεί απόψε ως guest κριτής.
Διαβάστε το στο thetoc.gr«Τα πήρε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother – «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω» (βίντεο)
Εκνευρισμένος και στενοχωρημένος φάνηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother. Το γεγονός ότι νωρίτερα του άσκησε αυστηρή κριτική δεν άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής του σόου κι ο ίδιος πήρε θέση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
«Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Μάλιστα αν ενοχλού
Διαβάστε το στο pronews.gr