«Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες»

12:06 - 04/12/2020

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ μίλησε η Εύα Σιμάτου, η τηλεοπτική “Μαίρη Χατζίδου” που γνωρίσαμε στις Άγριες […] The post «Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες» δηλώνει η ηθοποιός

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια δουλειά για την οποία είμαι πολύ περήφανη και χαίρομαι πάρα πολύ που την έχω κάνει», δηλώνει γνωστή πρωταγωνίστρια. Η Εύα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες» δηλώνει η ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γνωστή ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες»

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ μίλησε η Εύα Σιμάτου, η τηλεοπτική “Μαίρη Χατζίδου” To άρθρο Γνωστή ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άγριες Μέλισσες: Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στη σειρά

Στους”Κου Κου” και τον Αρτ μίλησε η Εύα Σιμάτου. Η τηλεοπτική Μαίρη Χατζίδου από τις “Άγριες Μέλισσες”  μοιράστηκε την εμπειρία της γι’αυτόν τον ρόλο. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου μετά τις Άγριες Μέλισσες, είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της δουλειάς μου. Είναι μια δουλειά για την οποία είμαι πολύ περήφανη και χαίρομαι πάρα πολύ που την έχω κάνει». Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στα Άγριες Μέλισσες, τους σεναριογράφους πρέπει να ρωτήσετε»! Πηγή: TVNEA.COM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άγριες Μέλισσες: Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στη σειρά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημοσίευσε τα ομοφοβικά σχόλια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Γιώργος Καράβας: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά»