Βίντεο-ντοκουμέντο από την Τρίερ: Το τζιπ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πέφτει πάνω στους πεζούς

22:03 - 03/12/2020

Δείτε τη διαδρομή του οχήματος ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω στους πεζούς

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκληρό ντοκουμέντο από την Τρίερ: Το τζιπ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πέφτει πάνω στους πεζούς (βίντεο)

Δύο Έλληνες, ο Γιώργος Κομπιλίρης και η μόλις 8 εβδομάδων κορούλα του ήταν ανάμεσα στους πέντε νεκρούς που άφησε πίσω του ο διαταραγμένος και μεθυσμένος οδηγός στην πόλη Τρίερ. Η στιγμή που το τζιπάκι του μεθυσμένου πέφτει πάνω στους πεζούς, ξύπνησε μνήμες από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών τόσο στη Γερμανία, όσο και στη Γαλλία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν μία τρομοκρατική ενέργεια, αλλά μία αδιανόητη τρέλα, νεός διαταραγμένου ανθρώπου. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το τζιπάκι περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω στους πεζούς.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ζελένσκι: Ζητά απάντηση στον εκφοβισμό Πούτιν - «Η ρωσική πυραυλική απειλή δεν μπορεί να αγνοηθεί»

Η Grimes «καρφώνει» τον Έλον Μασκ: Είναι αγνώριστος από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τσίπρας: «Δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι και σήμερα θιασώτης της απογοήτευσης και του αναχωρητισμού»

Κάτια Γκουλιώνη: Μου δίνει κουράγιο όταν ο κόσμος συγκινείται με τη δουλειά μου

Κλειστοί δρόμοι αύριο σε Νέα Φιλαδέλφεια, Περιστέρι και Νέα Ιωνία λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Ένοχος για βιασμό ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ - Θα πληρώσει αποζημίωση 248.000 δολαρίων