Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Δημήτρη Κεχαγιά για την συμπεριφορά του στο Big Brother

14:57 - 03/12/2020

Η απαράδεκτη συμπεριφορά που επέδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, έφτασαν, ασφαλώς, […] The post Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Δημήτρη Κεχαγιά για την συμπεριφορά του στο Big Brother appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother

“Το θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο! Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά; Αυτά στη ζωή μου εγώ γενικά δεν τα ανέχομαι”, είπε ενοχλημένη η Ιωάννα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Ιωάννα Μαλέσκου «άδειασε» τον Δημήτρη Κεχαγιά και την Σοφία Δανέζη για την συμπεριφορά τους στο «Big Brother»

Την άσχημη συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά απέναντι στον Χρήστο Βαρουξή κατά το χθεσινό «Big Brother» σχολίασε η παρέα του «Love it» το...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε κατά του Δημήτρη Κεχαγιά – “Θεωρώ απαράδεκτο…” (video)

Η απαράδεκτη συμπεριφορά που επέδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε κατά του Δημήτρη Κεχαγιά – “Θεωρώ απαράδεκτο…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»