Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού - «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου»

11:06 - 03/12/2020

Πατέρας και κόρη άφησαν την τελευταία τους πνοή στον πεζόδρομο της Τρίερ όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - Ο άνθρωπος που έκανε μαλάξεις στον Ελληνα οδοντίατρο για να το επαναφέρει στη ζωή μιλάει στην Bild

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριρ : Συγκλονίζει το μήνυμα συγγενών του έλληνα γιατρού

Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο 51χρονος Γερμανός που οδηγούσε ένα ασημί «Range Rover» αφαίρεσε πέντε ζωές, ενώ τραυμάτισε 18 ανθρώπους, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Διαβάστε το στο in.gr

Τριρ : Συγκλονίζει το γράμμα συγγενών του έλληνα οδοντογιατρού στον τόπο της επίθεσης

Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο 51χρονος Γερμανός που οδηγούσε ένα ασημί «Range Rover» αφαίρεσε πέντε ζωές, ενώ τραυμάτισε 18 ανθρώπους, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού – «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου»

Lamianow.gr Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού – «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου» Πατέρας και κόρη άφησαν την τελευταία τους πνοή στον πεζόδρομο της Τρίερ όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Ο άνθρωπος που έκανε μαλάξεις στον Ελληνα οδοντίατρο για να το επαναφέρει στη ζωή μιλάει στην Bild Σπαράζει καρδιές η αποχαιρετιστήρια επιστολή που άφησαν οι συγγενείς του Έλληνα οδοντιάτρου Γιώργου Κομπιλίδη στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή στην πόλη Τρίερ της […] Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού – «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου» LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα συγγενών του έλληνα γιατρού

Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο 51χρονος που οδηγούσε ένα ασημί «Range Rover» αφαίρεσε πέντε ζωές, ενώ τραυμάτισε 18 ανθρώπους, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τζόναθαν Μέιτζορς: «Τα βρήκε» με την πρώην σύντροφό του ο σταρ του «Creed» - Αποσύρθηκε η μήνυση για ξυλοδαρμό

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τις δύο ληστείες με απειλή μαχαιριού, με διαφορά μίας ώρας

Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Λίβανος: Η ισραηλινή αεροπορία σφυροκοπά τα νότια προάστια της Βηρυτού

Καταλονία: Πρόστιμο άνω των 100.000 ευρώ σε γηροκομείο - Άφηναν τους ηλικιωμένους νηστικούς ως και 15 ώρες

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας και Αϊτής – Ο Μακρόν αποκάλεσε τους ηγέτες της χώρας «βλάκες»