Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού - «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου»
11:06 - 03/12/2020
Πατέρας και κόρη άφησαν την τελευταία τους πνοή στον πεζόδρομο της Τρίερ όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - Ο άνθρωπος που έκανε μαλάξεις στον Ελληνα οδοντίατρο για να το επαναφέρει στη ζωή μιλάει στην Bild
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριρ : Συγκλονίζει το μήνυμα συγγενών του έλληνα γιατρού
Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο 51χρονος Γερμανός που οδηγούσε ένα ασημί «Range Rover» αφαίρεσε πέντε ζωές, ενώ τραυμάτισε 18 ανθρώπους, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση
Διαβάστε το στο in.grΤριρ : Συγκλονίζει το γράμμα συγγενών του έλληνα οδοντογιατρού στον τόπο της επίθεσης
Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο 51χρονος Γερμανός που οδηγούσε ένα ασημί «Range Rover» αφαίρεσε πέντε ζωές, ενώ τραυμάτισε 18 ανθρώπους, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση
Διαβάστε το στο tanea.grΓερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού – «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου»
Lamianow.gr
Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού – «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου»
Πατέρας και κόρη άφησαν την τελευταία τους πνοή στον πεζόδρομο της Τρίερ όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Ο άνθρωπος που έκανε μαλάξεις στον Ελληνα οδοντίατρο για να το επαναφέρει στη ζωή μιλάει στην Bild Σπαράζει καρδιές η αποχαιρετιστήρια επιστολή που άφησαν οι συγγενείς του Έλληνα οδοντιάτρου Γιώργου Κομπιλίδη στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή στην πόλη Τρίερ της […]
Γερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού – «Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου»
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΓερμανία: Συγκλονίζει το μήνυμα συγγενών του έλληνα γιατρού
Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο 51χρονος που οδηγούσε ένα ασημί «Range Rover» αφαίρεσε πέντε ζωές, ενώ τραυμάτισε 18 ανθρώπους, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση
Διαβάστε το στο patrasevents.gr