ΒΙΝΤΕΟ - Σπανούλης: «Άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας»

18:32 - 18/11/2019

Η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου και η Euroleague Basketball ζήτησε από τους σταρ της διοργάνωσης να μιλήσουν για την παιδική ηλικία τους και το αίσθημα της πατρότητας.Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος περιμένει το έκτο παιδί του μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του από την ημέρα που έγινε πατέρας.«Νομίζω ότι η πιο σημαντική αξία που μπορούμε να δώσουμε και να μεταφέρουμε στα παιδιά είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η πειθαρχία, το να είναι καλοί άνθρωποι στην κοινωνία....Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας. Άλλαξε πολύ... Έγινα πιο ευαίσθητος, άρχισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανούλης: Από τότε που έγινα πατέρας, φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε με αφορμή την...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπανούλης: Άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας [βίντεο]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (σ.σ. 20/11), ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο […] The post Σπανούλης: Άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Σπανούλης: Άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας

Η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου και η Euroleague Basketball ζήτησε από τους σταρ της διοργάνωσης να μιλήσουν για την παιδική ηλικία τους και το αίσθημα της πατρότητας.

Διαβάστε το στο real.gr

Σπανούλης: «Από τότε που έγινα πατέρας, φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα»

ΑΘΛΗΤΙΚA    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (στις 20 Νοεμβρίου), η EuroLeague ζήτησε τη βοήθεια του Βασίλη Σπανούλη, για να περιγράψει τι σημαίνει η παρουσία ενός παιδιού στην οικογένεια. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που περιμένει σε μερικούς μήνες τη γέννηση του έκτου παιδιού του, απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν με απόλυτη ειλικρίνεια. Παραδέχθηκε, για παράδειγμα, πως πλέον φοβάται περισσότερο τα αεροπλάνα, τόνισε ότι θέλει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά του, ενώ εξήγησε πως μαζί τους νιώθει κι ο ίδιος... πιο μικρός. Σύμφωνα με το news247 η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με τις αξίες που θεωρεί ότι πρέπει να μεταφέρουν όλοι στα παιδιά: "Η πίστη, η αγάπη, ο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Εξομολόγηση Σπανούλη- Τι φοβάται περισσότερο από όταν έγινε πατέρας

Σε λίγο καιρό θα έρθει το έκτο του παιδάκι. The post Εξομολόγηση Σπανούλη- Τι φοβάται περισσότερο από όταν έγινε πατέρας appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σπανούλης: Άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας

Η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου και η Euroleague Basketball ζήτησε από τους σταρ της διοργάνωσης να μιλήσουν για την παιδική ηλικία τους και το αίσθημα της πατρότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος

Διαβάστε το στο madata.gr

Σπανούλης: «Άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας» (vid)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (σ.σ. 20/11), ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο κανάλι της Euroleague στο youtube.  Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος σε λίγους μήνες θα κρατήσει στα χέρια του το έκτο μέλος της οικογένειάς του, αναφέρθηκε στις αξίες που πρέπει να μεταφέρουμε στα παιδιά και υπογράμμισε ότι επιθυμεί να περνάει […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Σπανούλης: «Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague στο πλαίσιο της ημέρας του παιδιού.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Σπανούλης: «Άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας»

Η EuroLeague τιμά την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την παιδική του ηλικία και το πώς νιώθει ο ίδιος ως γονιόςΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (σ.σ. 20/11), ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο κανάλι της Euroleague στο youtube. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος σε λίγους μήνες θα κρατήσει στα χέρια του το έκτο μέλος της οικογένειάς του, αναφέρθηκε στις αξίες που πρέπει να μεταφέρουμε στα παιδιά και υπογράμμισε ότι επιθυμεί να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά του, τονίζοντας ότι μαζί τους αισθάνεται... πιο μικρός. Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ αποκάλυψε ότι από τότε που απέκτησε δική του οικογένεια φοβάται τα... αεροπλάνα! «Νομίζω ότι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σπανούλης: «Από τότε που έγινα πατέρας, φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα»

Με αφορμή την ημέρα του παιδιού (γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου) ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο κανάλι της Euroleague για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του και την σχέση που έχει με τα παιδιά του. Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της Euroleague και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά […] The post Σπανούλης: «Από τότε που έγινα πατέρας, φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Σπανούλης: Από τότε που έγινα πατέρας, φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού στο κανάλι της Euroleague. Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με τις αξίες που θεωρεί ότι πρέπει να μεταφέρουν όλοι στα παιδιά: «Η πίστη, η αγάπη, ο σεβασμός και η πειθαρχία, να είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία». Στη συνέχεια πρόσθεσε για τη ζωή του: «άλλαξε πολύ, έγινα πιο ευαίσθητος, προστατευτικός και λίγο περισσότερο να φοβάμαι τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν πάντα την οικογένειά μου. Το μυαλό μου είναι πάντα σε αυτή, αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου σε αυτή και το απολαμβάνω». Για το πόσο σημαντικό είναι για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)