Style Me Up: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απογείωσε το στιλ της 46χρονης Κατερίνας!

17:33 - 30/11/2020

H εβδομάδα στο Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικη διάθεση! Σήμερα, η To άρθρο Style Me Up: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απογείωσε το στιλ της 46χρονης Κατερίνας! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Style Me Up: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απογείωσε το στιλ της 46χρονης Κατερίνας

Στην αρχή απογοητεύτηκε με τα στιλ ρούχων που της δοκίμασε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Style Me Up: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απογείωσε το στιλ της 46χρονης Κατερίνας

Σήμερα, η 46χρονη Κατερίνα, μετά από παρακίνηση του γιου της, δήλωσε συμμετοχή στο Style Me Up, χωρίς όμως να είναι […] The post Style Me Up: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απογείωσε το στιλ της 46χρονης Κατερίνας appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Style me up: Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της 46χρονης Κατερίνας

H εβδομάδα στο Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικη διάθεση!   Σήμερα, η 46χρονη Κατερίνα, μετά από παρακίνηση του γιου της, δήλωσε συμμετοχή στο Style Me Up, χωρίς όμως να είναι έτοιμη. Επέλεξε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να τη βοηθήσει με τη στιλιστική της ανανέωση, όμως, στην αρχή απογοητεύτηκε με τα στιλ ρούχων που της δοκίμασε, ενώ ήταν και επιφυλακτική με τον Τρύφωνα Σαμαρά.   Τελικά, τη στιγμή της αποκάλυψης η Κατερίνα έδειξε απόλυτα ενθουσιασμένη με τη νέα της εικόνα!     Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Style me up: Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της 46χρονης Κατερίνας

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»