Προθεσμία για τις 2 Δεκεμβρίου ζήτησε και πήρε ο Νότης Σφακιανάκης
13:00 - 30/11/2020
Ο γνωστός τραγουδιστής, Nότης Σφακιανάκης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί, ζήτησε την προθεσμία καθώς ο ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προθεσμία για τις 2 Δεκεμβρίου πήρε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο Νότης Σφακιανάκης
Αφέθηκε ελεύθερος από το Δικαστήριο
Διαβάστε το στο documentonews.grΣτις 2 Δεκεμβρίου η δίκη του τραγουστή Νότη Σφακιανάκη από το Αυτόφωρο
Στις 2 Δεκεμβρίου η δίκη του τραγουστή Νότη Σφακιανάκη από το Αυτόφωρο
Mon, 30/11/2020 - 13:29
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΕλεύθερος μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου που θα δικαστεί ο Νότης Σφακιανάκης – Τι είπε στους δημοσιογράφους
Το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσει και πάλι στις 2 Δεκεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης προκειμένου να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο» είπε στους δημοσιογράφους ο γνωστός τραγουδιστής βγαίνοντας από την δικαστική αίθουσα. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠροθεσμία για να δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου πήρε ο Ν. Σφακιανάκης
Θρασύς και επιθετικός ο τραγουδιστής δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».
Διαβάστε το στο efsyn.gr