Γιώργος Πολυχρονίου: “Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου”
14:33 - 18/11/2019
Σε μια… όχι συνηθισμένη συνέντευξη, ο Γιώργος Πολυχρονίου μιλάει για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη […]
The post Γιώργος Πολυχρονίου: “Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πολυχρονίου για Χαραλαμπίδου: Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για την Μάγκυ (βίντεο)
Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα στην κάμερα του Πρωινού!
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου»
Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου»
Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας.
O δημοσιογράφος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν λέει την ηλικία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Πολυχρονίου: Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου (VIDEO)
Ο Γιώργος Πολυχρονίου, σε συνέντευξή του στο "Πρωινό", μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του σύζυγο.
"Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο η μητέρα της κόρης μου και στον 5ο η κόρη μου με την οικογένειά της. Η πολυκατοικία είναι της πρώην γυναίκας μου. Αν το ξέρα δεν θα την άφηνα για να παντρευτώ τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Μου το είχε κρύψει”, είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Πολυχρονίου.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε το στο thestival.grΓιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου»
Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα, στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη.
The post Γιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr"Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου"
Ο Γιώργος Πολυχρονίου, σε συνέντευξή του στο "Πρωινό", μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του σύζυγο.
"Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο η μητέρα της κόρης μου και στον 5ο η κόρη μου με την οικογένειά της. Η
Διαβάστε το στο madata.gr«Αν ήξερα ότι η πρώην μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ»
«Η εγγονή μου απαγορεύεται να με λέει παππού. Με λέει Πιτ»
Διαβάστε το στο news.gr“Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου”
Σε μια… όχι συνηθισμένη συνέντευξη, ο Γιώργος Πολυχρονίου μιλάει για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα, στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. “Παραξενεύτηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που είπα την ηλικία της. Λέω “αγάπη μου εσύ το δήλωσες” κι έκλεψα και κανά δυο χρόνια. Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr