Γιώργος Πολυχρονίου: “Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου”

14:33 - 18/11/2019

Σε μια… όχι συνηθισμένη συνέντευξη, ο Γιώργος Πολυχρονίου μιλάει για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη […] The post Γιώργος Πολυχρονίου: “Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολυχρονίου για Χαραλαμπίδου: Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για την Μάγκυ (βίντεο)

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα στην κάμερα του Πρωινού!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας. O δημοσιογράφος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν λέει την ηλικία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Πολυχρονίου: Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου (VIDEO)

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, σε συνέντευξή του στο "Πρωινό", μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του σύζυγο. "Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο η μητέρα της κόρης μου και στον 5ο η κόρη μου με την οικογένειά της. Η πολυκατοικία είναι της πρώην γυναίκας μου. Αν το ξέρα δεν θα την άφηνα για να παντρευτώ τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Μου το είχε κρύψει”, είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Πολυχρονίου. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα, στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. The post Γιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

"Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου"

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, σε συνέντευξή του στο "Πρωινό", μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του σύζυγο. "Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο η μητέρα της κόρης μου και στον 5ο η κόρη μου με την οικογένειά της. Η

Διαβάστε το στο madata.gr

«Αν ήξερα ότι η πρώην μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ»

«Η εγγονή μου απαγορεύεται να με λέει παππού. Με λέει Πιτ»

Διαβάστε το στο news.gr

“Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου”

Σε μια… όχι συνηθισμένη συνέντευξη, ο Γιώργος Πολυχρονίου μιλάει για τη σχέση του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα, στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. “Παραξενεύτηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που είπα την ηλικία της. Λέω “αγάπη μου εσύ το δήλωσες” κι έκλεψα και κανά δυο χρόνια. Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»