Βράνιες για Καρλέουσα: “Είναι απελπισμένη και ψεύτρα – Είμαι με νεότερη και καλύτερη”

10:03 - 30/11/2020

Βγήκε και πάλι στο…. μπαλκόνι για να «φωνάξει» για την Καρλέουσα. Ο Όγκνιεν Βράνιες  Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε για μια ακόμα φορά για το δεσμό ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βράνιες για Καρλέουσα: “Είναι απελπισμένη και ψεύτρα – Είμαι με νεότερη και καλύτερη” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όγκνιεν Βράνιες : « Η Καρλέουσα είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα»

Καλεσμένος σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας βρέθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες, ο  οποίος αναφέρθηκε σε τι άλλο; Στην Γελένα Καρλέουσα

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Βράνιες δεν ξεχνάει την Καρλέουσα: «Είναι απελπισμένη, είμαι με νεότερη και καλύτερη»

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίκη Αμαρουσίου: «Ζητάμε συγγνώμη από τα μέλη της Αγίας Παρασκευής»

«Ντου» της αστυνομίας στο σπίτι του μεθυσμένου άνδρα στην Ηλιούπολη - Είχε φύγει, βρέθηκε μόνο η καραμπίνα που απειλούσε τη γυναίκα του.

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Πώς ψηφίσανε σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Ροντινέι αποθέωσε τον Μουζακίτη: «Πολλή ποιότητα ρε φίλε»

«Με περίμενε και μου είπε ότι θα με "καθαρίσει"», λέει η γυναίκα υγειονομικός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για τον πρώην σύζυγό της

Αυτό είναι το τελικό ποσοστό του Σωκράτη Φάμελλου - Τα αποτελέσματα στο 100% της ενσωμάτωσης