Για Θαύμα μιλά ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Η Παναγία με θεράπευσε από τον κορονοιό

08:51 - 30/11/2020

Για Θαύμα μιλά ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Η Παναγία με θεράπευσε από τον κορονοιό Ως θαύμα από την Παναγία εξηγεί ο Αμβρόσιος την ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό. Με κείμενό του, την ευχαριστεί μέσω του ekklisiaonline.gr Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση του: Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕ ΕΘΕΡΑΠΕΥΣΕ! ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ! ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΝ ΜΑΣ! ΜΕ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμβρόσιος: Ο αγιασμός με θεράπευσε από τον κορονοϊό

Ο πρώην Μητροπολίτης ανακοίνωσε ότι το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό

Διαβάστε το στο news.gr

Αμβρόσιος: Έπινα αγιασμό και θεραπεύτηκα από τον κορωνοϊό

Χωρίς κορωνοϊό είναι πλέον ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιάλειας Αμβρόσιος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσήσει και παρέμεινε σε κατ’ οίκον καραντίνα στο Αίγιο, παρά τις συστάσεις των γιατρών στο νοσοκομείο του Ρίου, να εισαχθεί για νοσηλεία. Ο 82χρονος Μητροπολίτης με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο έκανε γνωστή την αποθεραπεία του.  Μάλιστα, στην ανάρτησή […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή