Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης- Τι ισχυρίζεται για την κατοχή όπλου

08:27 - 30/11/2020

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής από άνδρες της ομάδας...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας»

Τι είπε  ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς για την ύπαρξη των ναρκωτικών και της Beretta μέσα στην τσάντα του - Πώς έγινε η σύλληψη  - Ο  Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης- "Ιδού ο εγκληματίας" είπε ειρωνικά

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης – Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, σε μπλόκο της Αστυνομίας στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου για τα μέτρα τήρησης του κορωνοϊού και σε έλεγχο που έκαναν στον τραγουδιστή... The post Στον εισαγγελέα σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης – Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης - Τι είπε για το όπλο και τα ναρκωτικά

Στην Ευελπίδων με χειροπέδες οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής μετά την σύλληψή του

Διαβάστε το στο lifo.gr

Στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», ειρωνεύτηκε(Video)

Τι είπε  ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς για την ύπαρξη των ναρκωτικών και της Beretta μέσα στην τσάντα του – Πώς έγινε η σύλληψη  – Ο  Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δημοφιλής... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», ειρωνεύτηκε(Video)

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης-Τι απάντησε ο Κούγιας για την κοκαΐνη (Video&Photos)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Νότης Σαφακιανάκης, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλου και κατοχή ναρκωτικών. Η σύλληψή του δημοφιλή τραγουδιστή, έγινε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών […] The post Στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης-Τι απάντησε ο Κούγιας για την κοκαΐνη (Video&Photos) first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», είπε ειρωνικά – βίντεο

Ο Νότης Σφακιανάκης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Στον εισαγγελέα μετέβη το πρωί της Δευτέρας ο Νότης Σφακιανάκης. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής έφτασε λίγο πριν τις 11 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.. Διαβάστε περισσότερα.

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του ο Νότης Σφακιανάκης - Τι είπε στους αστυνομικούς

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στο Ελληνικό, καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό του μικροποσότητα ναρκωτικών, ένα όπλο κι ένα τέιζερ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 20:00, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για […]

Διαβάστε το στο

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης (φωτογραφίες)

Λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, ο Νότης Σφακιανάκης παρουσιάστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων.Σήμερα (30/11) το πρωί, ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα. Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσιάστηκε συνοδευόταν από αστυνομικούς και φορούσε μάσκα, καπέλο και αθλητική φόρμα. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων τον περίμεναν πολλοί δημοσιογράφοι. Εν τω μεταξύ, την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστού Νότη Σφακιανάκη. Όπως δημο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», είπε ειρωνικά

AgrinioPress Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», είπε ειρωνικά Ενώπιον του εισαγγελέα εμφανίστηκε για να απολογηθεί ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Ελληνικού όταν κατά τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ένα εννιάρι πιστόλι, ένα taser και 2 γραμμάρια κοκαΐνης. Μετά από αυτό, ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα κρατούμενος … Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας», είπε ειρωνικά Κωνσταντίνος Ρίγκος

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Στον εισαγγελέα ο Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας»- Βίντεο

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σαφακιανάκης, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου. Η σύλληψή του, έγινε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.  Πώς έγινε η σύλληψη – «Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω» – Τι είπε για την κοκαΐνη «Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας» είπε

Τι είπε  ο αγαπημένος λαικός τραγουδιστής στους αστυνομικούς για την ύπαρξη των ναρκωτικών και της Beretta μέσα στην τσάντα του – Πώς έγινε η σύλληψη  – Ο  Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σαφακιανάκης, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου. Η σύλληψή του, έγινε το βράδυ της […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Οι νέες συνθήκες μετά τον χωρισμό της και τα σχόλια που έχει δεχθεί για την προσωπική της ζωή

Μαύρο φόρεμα: Πώς το φορούν τα κορίτσια της μόδας αυτή τη γιορτινή περίοδο

Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Έντυσαν τον ενός μήνα γιο τους…Άγιο Βασίλη

Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Χριστούγεννα στο Los Angeles

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Οικογενειακές διακοπές για τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμων Κουρής: Η τρυφερή φωτογραφία τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο