Νότης Σφακιανάκης: Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω – Για προσωπική χρήση η κοκαΐνη

07:09 - 30/11/2020

Η είδηση πως ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη, το βράδυ της Κυριακής (29.11.2020) σε τυχαίο έλεγχο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προκάλεσε σάλο. Δεν ήταν μόνο η είδηση ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Νότης Σφακιανάκης: Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω – Για προσωπική χρήση η κοκαΐνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νότης Σφακιανάκης: Το μπλόκο για το SMS που κατέληξε σε σύλληψη – Όλο το χρονικό

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη χθες το βράδυ (29/11) σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ν. Σφακιανάκης: "Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω"- Αναλαμβάνει ο Κούγιας την υπεράσπιση

Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - Πώς έγινε η σύλληψη

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νότης Σφακιανάκης: Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω – Για προσωπική χρήση η κοκαΐνη

Δεν ήταν μόνο η είδηση πως ο γνωστής τραγουδιστής συνελήφθη. Ήταν και ότι στην κατοχή του βρέθηκαν ένα όπλο Beretta […] The post Νότης Σφακιανάκης: Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω – Για προσωπική χρήση η κοκαΐνη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νότης Σφακιανάκης: “Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω – Για προσωπική χρήση η κοκαΐνη”

Η είδηση πως ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη, το βράδυ της Κυριακής (29.11.2020) σε τυχαίο έλεγχο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης To άρθρο Νότης Σφακιανάκης: “Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω – Για προσωπική χρήση η κοκαΐνη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Το χρονικό σύλληψης Σφακιανάκη: «Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω» - Κούγιας: «Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη»

Το χρονικό της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη από την αστυνομία το βράδυ της Κυριακής. Τι είπε για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του. Τι λέει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, για την μικροποσότητα κοκαΐνης.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Νότης Σφακιανάκης για τη σύλληψή του: «Έχω όπλo γιατί κινδυνεύω»

Τι δηλώνει ο ίδιος και ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας Συνελήφθη την Κυριακή στο Ελληνικό ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης μετά από έλεγχο που δέχτηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλo εννέα χιλιοστών ενώ […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Νότης Σφακιανάκης: «Είχα όπλο γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» – Τι είπε για τα ναρκωτικά

Νότης Σφακιανάκης: Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής μετά από έλεγχο αστυνομικών στο αυτοκίνητό του. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για παραβίαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να υποστήριξε ότι είχε το όπλο επειδή, όπως τους είπε, «κινδυνεύει η ζωή μου». Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι […] The post Νότης Σφακιανάκης: «Είχα όπλο γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» – Τι είπε για τα ναρκωτικά appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Νότης Σφακιανάκης για τη σύλληψή του: «Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω»

Τι είπε για την κοκαΐνη - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Θεοδώρα Ράσελ θα γίνει πρώτη φορά μητέρα: Η φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Εύβοια: Απέραντα ποτάμια οι δρόμοι – «Έπεσαν πάνω από 200 χιλιοστά βροχής»

Νέα αναβολή στη δίκη του δεύτερου αστυνομικού της Βουλής που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Λαμία: Δεύτερη ημέρα μάχης με τα χιόνια και τα ακινητοποιημένα οχήματα

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς πέρασαν μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων

Ουκρανία: Οκτώ τραυματίες από επίθεση ρωσικού drone στη Νικόπολη – «Χτυπήσαμε στρατιωτική εγκατάσταση στο Ροστόφ»