Νότης Σφακιανάκης: Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - Τι είπε για την κοκαΐνη
06:54 - 30/11/2020
Ο Νότης Σφακιανάκης χθες το βράδυ έπεσε σε μπλόκο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους για Covid-19 και εγκληματικότητα.
Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα όπλο και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.
Η σύλληψη, έγινε λίγο μετά της 20:00 στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Ιασωνίδου. Ο Νότης Σφακιανάκης μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών και των όπλων ήταν απολύτως συνεργάσιμος, δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ οι αστυνομικοί ακολουθώντας το γράμμα του νόμου τον οδήγησαν με χειροπέδες στο τμήμα της Αργυρούπολης. Αξίζει να τονισθεί ότι πήγαινε στο σπίτι του στη Βάρκιζα έχοντας στείλει sms και για τον λόγο αυτό δεν επεβλ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νότης Σφακιανάκης: «Είχα όπλο γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» - Τι είπε για τα ναρκωτικά
Νότης Σφακιανάκης: Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής μετά από έλεγχο αστυνομικών στο αυτοκίνητό του.
Διαβάστε το στο NewsBombΝότης Σφακιανάκης : Γιατί συνελήφθη -οδηγείται στον εισαγγελέα
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου
Διαβάστε το στο tovimaΝότης Σφακιανάκης: «Οπλοφορώ γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» – Τι είπε στους αστυνομικούς για την κοκαΐνη
Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης
The post Νότης Σφακιανάκης: «Οπλοφορώ γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» – Τι είπε στους αστυνομικούς για την κοκαΐνη appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΝότης Σφακιανάκης: Έφτασε στην Ευελπίδων – Τι είπε στους δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ)
Με χειροπέδες στα χέρια ο Νότης Σφακιανάκης στον εισαγγελέα
The post Νότης Σφακιανάκης: Έφτασε στην Ευελπίδων – Τι είπε στους δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΝότης Σφακιανάκης: «Είχα όπλο γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» - Τι είπε για τα ναρκωτικά
Νότης Σφακιανάκης: Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής μετά…
Διαβάστε το στο onsports.grΣυνήγορος του Σφακιανάκη ανέλαβε ο Κούγιας-Τι είπε για την κοκαΐνη
Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη, έπειτα από τη σύλληψή του τραγουδιστή. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη χθες στο Ελληνικό έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα πιστόλι. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο τραγουδιστής συνελήφθη κατά τη […]
The post Συνήγορος του Σφακιανάκη ανέλαβε ο Κούγιας-Τι είπε για την κοκαΐνη first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΝότης Σφακιανάκης: «Είχα όπλο γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» - Τι είπε για τα ναρκωτικά
Νότης Σφακιανάκης: Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής μετά από έλεγχο αστυνομικών στο αυτοκίνητό του.
Διαβάστε το στο astrology.grΝότης Σφακιανάκης για τη σύλληψή του: «Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω» – Τι είπε για την κοκαΐνη
«Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί. Η κοκαΐνη είναι για προσωπική μου χρήση». Με αυτά τα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης δικαιολόγησε το περιεχόμενο της τσάντας που είχε στη θέση του συνοδηγού του θηριώδους εκρού Land Rover, που χθές το βράδυ έπεσε σε μπλόκο των […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝότης Σφακιανάκης: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα – Είμαι εγκληματίας, φώναζε ειρωνικά
Ο Νότης Σφακιανάκης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από τυπικό έλεγχο της αστυνομίας για covid-19 και εγκληματικότητα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Νότης Σφακιανάκης: Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω και είχε λήξει η άδεια «Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί». Με αυτά τα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης δικαιολόγησε το περιεχόμενο της τσάντας που είχε στη θέση του συνοδηγού του θηριώδους εκρού Land Rover. Νότης Σφακιανάκης: Δεν φέρεται να έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κοκαΐ
Διαβάστε το στο spoilersΝότης Σφακιανάκης: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα
Νότης Σφακιανάκης: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα – Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής. Σχεδόν 10 ώρες μετά τη σύλληψή του στο Ελληνικό και αφού πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε, με χειροπέδες στα χέρια, στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. «Ιδού ο εγκληματίας» είπε ο Νότης Σφακιανάκης σηκώνοντας τα χέρια με […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr