Formula 1: Το μήνυμα του Γκροζάν από το νοσοκομείο (vid)
22:49 - 29/11/2020
Ο Ρομαίν Γκροζάν έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Formula 1 από το νοσοκομείο του Μπαχρέιν, όπου και νοσηλεύεται.Μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, ο Ρομαίν Γκροζάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πριν λίγη ώρα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού της Formula 1.
Ο Γάλλος πιλότος δήλωσε: «Γειά σας! Θέλω να σας πω πως είμαι σχετικά καλά [σ.σ. δείχνει τα χέρια του] σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που μου στείλατε. Αν δεν υπήρχε το HALO δεν θα έβγαινα ζωντανός. Πριν μερικά χρόνια ήμουν ενάντια στην τοποθέτησή του όμως τώρα ξέρω πόσο σημαντικό είναι. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό της Formula 1 και τους ιατρούς που με φρόντισαν».
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει το μήνυμα του Grosjean μέσα από το νοσοκομείο! (vid)
Πραγματικά συγκλονιστικό είναι το βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έστειλε ο Romain Grosjean προς τους απανταχού λάτρεις της Formula 1, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Διαβάστε το στο caranddriver.grΓκροζάν: Το μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο μετά το τρομακτικό ατύχημα (vid)
Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του έδωσε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Ρομέν Γκροζάν.
Διαβάστε το στο fosonline.gr