Συγκινητικός Βαζέχα: «Όταν άκουσα το “είναι τρελός ο Πολωνός” μου ήρθε να κλάψω»

13:52 - 18/11/2019

Ο Κριστόφ Βαζέχα σε συνέντευξη του μίλησε για την βράβευση του από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για το σημερινό τριφύλλι αλλά και για την Εθνική Ελλάδος. Τι είπε για το PAO Alive και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Continue reading Συγκινητικός Βαζέχα: «Όταν άκουσα το “είναι τρελός ο Πολωνός” μου ήρθε να κλάψω» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαζέχα: «Όταν άκουσα το "είναι τρελός ο Πολωνός" μου ήρθε να κλάψω»

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε για την βράβευσή του από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για το σημερινό "τριφύλλι", για την Εθνική Ελλάδος αλλά και για τους Περέα, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη. Τι είπε για το PAO Alive και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.Αναλυτικά όσα ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό:Για το πως ένιωσε στη βράβευση του από τον Ερασιτέχνη: «Μόλις κατέβηκα στο παρκέ και άκουσα το «Είναι τρελός ο Πολωνός» ήμουν έτοιμος να κλάψω. Κάτι ξεχωριστό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με τίμησε. Ήταν καταπληκτική ατμόσφαιρα.»Για το αν το περίμενε από την ΠΑΕ να τον βραβεύσει: «Δεν περίμενα να με βραβεύσει ο Ερασιτέχνης. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννακόπουλος ξαφνιάστηκα. Ήταν όλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ panathinaikoskosmos.com

Γιατί πάει πιο πίσω η μεγάλη κίνηση για φορ – Θέλει άμεσα δημιουργικό χαφ και εξτρέμ

Τα πρώτα “θετικά” δείγματα του Τσέριν

Έγραψε ιστορία ο Παπαγιάννης στην Euroleague: Η ξεχωριστή στατιστική πρωτιά

Η Ανκαραγκουτσού θέλει και τον Μακέντα!

Το ζήτημα Νέντοβιτς: Η σκληρή αλήθεια και η άλλη πλευρά του νομίσματος

Σήμερα ακτινογραφία ο Γκάνεα – Καλύτερα ο Ρουμάνος