“Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς” ξεκαθαρίζει ο Απόστολος Ρουβάς

16:03 - 29/11/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Απόστολος Ρουβάς στο Dot. Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο “Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς” ξεκαθαρίζει ο Απόστολος Ρουβάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Ρουβάς: «Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς» (vid)

O Απόστολος Ρουβάς  βρέθηκε  στον καναπέ του Dot το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον ΣΚΑΪ. Ο σεφ μίλησε για όλα για την στιγμή που πήρε την απόφαση να έρθει από την Κέρκυρα στην Αθήνα, αν και όπως πρόδωσε τότε το μετάνιωσε. The post Απόστολος Ρουβάς: «Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Α.Ρουβάς: «Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς - Κάτι πρέπει να κάνεις σωστά»

Ο Απόστολος Ρουβάς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην ζωή του στο παρελθόν, ενώ ανέφερε ότι δεν τον επιλέγουν για δουλειές λόγω του ονόματός του. Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα 23 μου αποφάσισα να έρθω να δοκιμάσω στην Αθήνα. Ήταν λίγο περίεργη φάση τότε. Μου πρότειναν μια δουλειά σε μια εταιρεία εισαγωγής ρούχων, όπου θα δουλεύαμε στο τμήμα των πωλήσεων. Κάπως λίγο, όχι ακριβώς με ανάγκασαν, μου έλεγαν πως χρειάζονται έναν άνθρωπο εκεί και δούλευε και ο αδελφός μου, ο Βασίλης. Δεν το πολυσκέφτηκα και πήρα την απόφαση και ήρθα. Βέβαια δεν πέρναγα καλά τότε, δεν μου άρεσε η Αθήνα και ο τρόπος ζωής εδώ. Άλλαξε ο

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θέμα χρόνου η αποχώρηση Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Οργή της Κουμουνδούρου για τη δήλωση Κασσελάκη για το Μάτι

Black Friday 2024: Τα top τρία ηλεκτρονικά είδη που προωθούν οι μεγάλες αλυσίδες

Ποια είναι τα σχέδια της ΓΑΙΑΟΣΕ για τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης

Μελωμένες μπουκιές κοτόπουλου με σουσάμι

Σούπερ μάρκετ: Έρχονται μειώσεις τιμών σε επιπλέον 77 προϊόντα έως τέλος Νοεμβρίου

Η διαγραφή Σαμαρά φέρνει χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ – «Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση»