Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Το μεγάλο ευχαριστώ του παρουσιαστή επιστρέφοντας υγιής από τον κορονοϊό

10:27 - 28/11/2020

Για την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό επιλέγει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης να μιλήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό […] The post Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Το μεγάλο ευχαριστώ του παρουσιαστή επιστρέφοντας υγιής από τον κορονοϊό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Κεφαλογιάννης : Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο και το «ευχαριστώ» μετά την περιπέτεια με τον κοροναϊό

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μιχάλης Κεφαλογιάννης : Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο και το «ευχαριστώ» μετά την περιπέτεια με τον κοροναϊό

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από την ημέρα που ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης νόσησε από κοροναϊό

Διαβάστε το στο in.gr

Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Το ευχαριστώ του παρουσιαστή για την μάχη με τον κορονοϊό

Για την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό επιλέγει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης να μιλήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μέσα από ανάρτηση του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Οδηγού καλής ζωής» μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους την περιπέτεια που βίωσε ευχαριστώντας θερμά τους γιατρούς. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ως ασθενής που έγινε καλά από κορονοϊό θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω: Τη γιατρό μου, πνευμονολόγο Μίνα Γγάγκα, η οποία με στρατηγική, υπομονή και τόλμη με οδήγησε αργά αλλά σταθερά στο τέλος αυτής της περιπέτειας και στην σταδιακή βελτίωση της αναπνευστικής μου ικανότητας. Τον παθολόγο Γιώργο -Μιχάλη Γουργούλη

Διαβάστε το στο spoilers

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η συγκλονιστική μάχη με τον κορονοϊό

O Μιχάλης Κεφαλογιάννης περιγράφει λεπτομερώς την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, καθώς διακομίστηκε στο Σωτηρία και χρειάστηκε οξυγόνο.Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε όσα άτομα τον βοήθησαν να ξεπεράσει τον κορονοϊό, ενώ περιέγραψε την μάχη με την ασθένεια. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Οδηγός Καλής Ζωής» στον Alpha είναι πλέον καλά στην υγεία του και συγκλονίζει για την μάχη που έδωσε, καθώς χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, ενώ έλαβε οξυγόνο. Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram λοιπόν, σημειώνει τα εξής: «Ως ασθενής που έγινε καλά από κορονοϊό θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω: Τη γιατρό μου, πνευμονολόγο Μίνα Γκάγκα, η οποία με στρατηγική, υπομονή και τόλμη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μιχάλης Κεφαλογιάννης - Το ευχαριστώ του παρουσιαστή για την μάχη με τον Covid-19

Η ανάρτηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»