Ναταλία Τσαλίκη: Οι γονείς μου ήταν στα μαχαίρια - Ήμουν σε ασταθή οικογένεια

08:29 - 28/11/2020

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και εξομολογήθηκε πως «από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο».Η Ναταλία Τσαλίκη μαζί με τον Γιάννη Μπέζο ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Προσωπικά» και μίλησαν για όλα στην Έλενα Κατρίτση. Αρχικά, η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και εξομολογήθηκε πως «μεγάλωσα σε μια ασταθή οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνέχεια να χωρίσουν ή να μην χωρίσουν. Τα παιδιά ήμασταν στη μέση. Από μικρή συνειδητοποίησα ότι η μόνη βοήθειά μου είμαι εγώ. Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο. Πήγαινα κόντρα στις κοινωνικές συνθήκες. Για παράδειγμα μου έλεγε η μητέρα μου πάρε τον θείο σου να του ευχηθείς για τα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά