Τάσος Κωστής: Η μάχη του με τον καρκίνο και το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Κάτια Δανδουλάκη
13:39 - 27/11/2020
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με τον καρκίνο […]
The post Τάσος Κωστής: Η μάχη του με τον καρκίνο και το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Κάτια Δανδουλάκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Τάσος Κωστής για τη μάχη του με τον καρκίνο και το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Κάτια Δανδουλάκη
Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε ο Τάσος Κωστής σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Στο Πρωινό μίλησε ο Τάσος Κωστής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκινεί ο Τάσος Κωστής για τη μάχη του με τον καρκίνο και το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Κάτια Δανδουλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤάσος Κωστής: Η μάχη του με τον καρκίνο και το «ευχαριστώ» στην Κάτια Δανδουλάκη (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του, ενώ παράλληλα είπε δημόσια «ευχαριστώ» στην Κάτια Δανδουλάκη.
«Τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να είναι μπροστά και βλέπουν τα πράγματα πιο σύγχρονα. Εγώ διαφωνώ λιγάκι. Κάπου να ακουμπάμε και λίγο πιο παλιά. Έχω μια τρέλα να βάζω σε κάποιους χαρακτήρες δικούς μου ανθρώπους. Τώρα έχω βάλει δυο φίλους μου. Τη γυναίκα μου δεν την έχω βάλει ποτέ σε κάποιο χαρακτήρα. Είναι… ιδιωτικής χρήσης.
Η γυναίκα μου ήταν ένα ωραίο κορίτσι, 21 χρονών… πιπίνι! Ήταν κορίτσι για οικογένεια. Περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις κι έχουμε δεθεί ακ
Διαβάστε το στο topontiki.gr