Καστάνη: Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει «Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;»
18:57 - 13/10/2019
ΕΛΛAΔΑ
Και για τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Καστάνη στο περιοδικό People του «Έθνους της Κυριακής».
Αναφερόμενη στη σειρά που αγαπήθηκε πολύ είπε: «Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει “Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”. Και δεν ξέρω και να απαντήσω, γιατί ακόμα και πρόσωπα που μπορεί να είχαν έρθει σε αντιπαράθεση συνεργάστηκαν ξανά και έγιναν επιτυχίες. Συχνά απαντάω “Τι με ρωτάτε, ρε παιδιά; Έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Ο γιος μου ήταν 7 μηνών και τώρα είναι 20”».
«Συνειδητοποιούσα και την ώρα που το έκανα ότι τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται. Προσπαθούσα να πείσω όσους ήταν γύρω μου ότι δεν πρ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Καστάνη: Ακόμα και ο παπάς όταν θα με θάβει, θα με ρωτήσει γιατί σταμάτησε το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή"
Για τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο People και Μαρία Παπαϊωάννου η Ελένη Καστάνη
«Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει “Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”. Και δεν ξέρω και να απαντήσω, γιατί ακόμα και πρόσωπα που μπορεί να είχαν έρθει σε αντιπαράθεση συνεργάστηκαν ξανά και έγιναν επιτυχίες. Συχνά απαντάω “Τι με ρωτάτε, ρε παιδιά; Έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Ο γιος μου ήταν 7 μηνών και τώρα είναι 20”.
Συνειδητοποιούσα και την ώρα που το έκανα ότι τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται. Προσπαθούσα να πείσω όσους ήταν γύρω μου ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο. Και όντω
Διαβάστε το στο thestival.grΑκόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει...
Στο People και Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η γνωστή ηθοποίός, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”.
«Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει “Πες μου γιατί σταμάτησε το
Διαβάστε το στο madata.grΚαστάνη: Ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα μου πει «Γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;»
Και για τη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Καστάνη στο περιοδικό People του Έθνους της Κυριακής.Αναφερόμενη στη σειρά που αγαπήθηκε πολύ είπε: «Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει
Διαβάστε το στο madata.gr«Ακόμα και ο παπάς όταν θα με θάβει, θα με ρωτήσει γιατί σταμάτησε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”»
Στο People και Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”. «Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει “Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”. Και δεν ξέρω και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr