Η Ζένια Μπονάτσου απαντά για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου

11:33 - 27/11/2020

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε για όλα, στο Ευτυχείτε και την Άννα Ζηρδέλη. Η Ζωή Λάσκαρη, ο Βλάσης Μπονάτσος, η Μάρθα […] The post Η Ζένια Μπονάτσου απαντά για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζένια Μπονάτσου για Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το αίμα νερό δεν γίνεται

Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για όλους και για όλα...

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Ζένια Μπονάτσου απαντά για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου

Αποκαλυπτική είναι η Ζένια Μπονάτσου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η εγγονή της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη μίλησε για τη γιαγιά της, τους γονείς της αλλά και τη σχέση της με την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου… «Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησα ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελα να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά εντάξει… δεν πειράζει. Εννοείται ότι μπαίνω στο youtube και βλέπω τον μπαμπά μου… Με τη μαμά είμαστε μια χαρά… Δεν θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Δείτε εδώ την συνέχεια > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Ζένια Μπονάτσου απαντά για την Μαρία Ελένη

Διαβάστε το στο spoilers

Η Ζένια Μπονάτσου για τη σχέση της με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Τώρα όλα είναι μια χαρά

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»